Β’ Κατηγορία: Αυλαία σήμερα με σούπερ ματς στο Μακάρειο και στη Λακατάμια

Β’ Κατηγορία: Αυλαία σήμερα με σούπερ ματς στο Μακάρειο και στη Λακατάμια

Με δυο αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα και ώρα 19:00 η αυλαία της έβδομης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

Στο Μακάρειο Στάδιο ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό Άχνας. Απευθείας από τη Cytavision ο αγώνας με τη στήριξη της ΚΟΠ.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες και βρίσκεται στους δώδεκα βαθμούς, όπως και ο Εθνικός Άχνας, που είναι και η μοναδική αήττητη ομάδα της Κατηγορίας.

Την ίδια ώρα στη Λακατάμια το ΘΟΪ θα φιλοξενήσει τη ΜΕΑΠ που προέρχεται από το νικηφόρο 1-0 επί της Καρμιώτισσας Πολεμιδιών.

Το Σάββατο θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις Οθέλλος Αθηαίνου – Αναγέννηση Δερύνειας, ΠΑΕΕΚ – Αγία Νάπα, Καρμιώτισσα Πολεμιδιών – ΑΕΖ, Ακρίτας Χλώρακας – Ονήσιλλος Σωτήρας και την Κυριακή ΑΣΙΛ – Ομόνοια Αραδίππου και Άρης – Διγενής Ορόκλινης.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αλλάζει η Κύπρος: Χρονιά εξελίξεων και αναβαθμίσεων το 2026 – Από την εξαγωγή κυπριακού φυσικού αερίου στα έργα σε άμυνα, μεταφορές, παιδεία και υγεία

Αλλάζει η Κύπρος: Χρονιά εξελίξεων και αναβαθμίσεων το 2026 – Από την εξαγωγή κυπριακού φυσικού αερίου στα έργα σε άμυνα, μεταφορές, παιδεία και υγεία

Δεν τις λες και λίγες 55 και πλέον δράσεις σε μία και μόνο χρονιά. Και μάλιστα, ακούσαμε έργα και προτάσεις που δεν είχαν ξαναειπωθεί. Αυτό σημαίνει πραγματική αλλαγή και πρόοδος.

BEST OF TOTHEMAONLINE