ΛΕΜΕΣΟΣ: Δεν έβλεπε μπροστά του ο 46χρονος – «Τράβηξε» δυο οχήματα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δεν έβλεπε μπροστά του ο 46χρονος – «Τράβηξε» δυο οχήματα

Τροχαίο ατύχημα με μεθυσμένο οδηγό.

Γύρω στη 01:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου 03/11 46χρονος ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο του στη οδό Μυτιλήνης στη Λεμεσό, σε κάποιο σημείο του δρόμου έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη του Τμήματος Τροχαίας Λεμεσού, όπου διενήργησαν εξετάσεις.

Ο 46χρονος υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 97μg% αντί 9μg% και στη συνέχεια σε τελικό έλεγχο, με ένδειξη 81μg% αντί 9μg% και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε πέντε νόμους για τις εκποιήσεις – Ποιοι οι λόγοι - Έκτακτη συνεδρίαση Επ. Οικονομικών πριν την τελευταία Ολομέλεια

ΠτΔ: Ανέπεμψε πέντε νόμους για τις εκποιήσεις – Ποιοι οι λόγοι - Έκτακτη συνεδρίαση Επ. Οικονομικών πριν την τελευταία Ολομέλεια

Σε πέντε συνολικά αναπομπές νομοθετημάτων που σχετίζονται με τις εκποιήσεις ακινήτων προχώρησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, επιστρέφοντας στη Βουλή των Αντιπροσώπων νόμους που είχαν ψηφιστεί στις 6 Απριλίου 2026, επικαλούμενος ζητήματα συνταγματικότητας, νομικής ασάφειας και πιθανών επιπτώσεων στην οικονομία και το χρηματοπιστωτικό σύστημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE