ΠΑΦΟΣ: Εξαπατήσαν καταστηματάρχη και του «έφαγαν» χιλιάδες ευρώ – Καταζητούνται από την Αστυνομία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΑΦΟΣ: Εξαπατήσαν καταστηματάρχη και του «έφαγαν» χιλιάδες ευρώ – Καταζητούνται από την Αστυνομία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Αστυνομία αναζητεί δύο άντρες, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και κλοπής του χρηματικού ποσού των 8.140 ευρώ, που διαπράχθηκε στις 2 Νοεμβρίου, 2018 στην Πάφο.

Οι άντρες περιγράφονται ως ηλικίας 50-60 ετών, ύψους 1.70-1.75μ. περίπου, εύσωμοι, ο ένας με άσπρα και ο άλλος με μαύρα μαλλιά.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, οι δύο άντρες εισήλθαν σε κατάστημα στην Πάφο και ζήτησαν από τον ιδιοκτήτη να τους μετατρέψει το χρηματικό ποσό των 10.000 δολαρίων σε ευρώ.

Οι ύποπτοι αφού καταμέτρησαν το ποσό το 10.000 δολαρίων και το έβαλαν σε φάκελο, τον έδωσαν στον καταστηματάρχη ο οποίος τους έδωσε το αντίστοιχο ποσό σε ευρώ.

Αφού αναχώρησαν τα δύο πρόσωπα από το κατάστημα, ο ιδιοκτήτης άνοιξε το φάκελο, ο οποίος ήταν άδειος.    

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου στα τηλέφωνα 22606021-6049 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE