ΠΑΡΑ-THEMA

Ο Αβέρωφ δίνει δώρο κινητό αλλά απέκλεισε Μαλά - «Εν τζαι να μας φάει τζαι το Samsung»

Ο Αβέρωφ δίνει δώρο κινητό αλλά απέκλεισε Μαλά - «Εν τζαι να μας φάει τζαι το Samsung»

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ έγινε πολύ δραστήριος τον τελευταίο καιρό στα κοινωνικά δίκτυα και πλέον πραγματοποιεί και κληρώσεις κινητών τηλεφώνων.

Πρόσφατα την Παρασκευή (2/11) πραγματοποίησε εκδήλωση για Twitterάδες ο Αβέρωφ Νεοφύτου όπου εκεί τους κάλεσε να γράψουν μέσα στο Twitter με hashtag #TweetAverof.

Η ενέργεια του αυτή είχε μεγάλη απήχησε στο κοινό έτσι αποφάσισε να προχωρήσει σε μια έκπληξη αφού θα κληρώσει ένα κινητό τηλέφωνο Samsung Galaxy S9 για ένα τυχερό.

το μόνο που πρέπει να κάνει κάποιος για να συμμετάσχει στον διαγωνισμό είναι να κάνει tweet χρησιμοποιώντας το hashtag TweetAverof μέχρι και την Δευτέρα το μεσημέρι.

Ο λόγος για τον αποκλεισμό Μαλά

Να θυμίσουμε ότι κατά την διάρκεια της εκδήλωσης την Παρασκευή που έγινε στο Lemon Park στη Λευκωσία έγινε κλήρωση ενός κινητού τηλεφώνου Iphone με το τυχερό της βραδιάς να είναι ο Σταύρος Μαλάς που κατήλθε στις πρόσφατες Προεδρικές Εκλογές σαν υποψήφιος του ΑΚΕΛ.

Όπως έγραψε τότε για το Σταύρο Μαλά «Ηρτε ξανά.. άρπαξε μας το IPhone, εφκαλε μας τσιε λόγο, τσιε έφυεν παλε. Εννα τον ξαναδούμε το 23».

Έτσι σε αυτή την κλήρωση δεν θα μπορεί να λάβει μέρος.

Το hashtag έγινε τις τελευταίες ώρες viral αλλά εμείς ξεχωρίζουμε μια ανάρτηση για το Καραϊσκάκιο Ίδρυμα την οποία έκανε και retweet ο Αβέρωφ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top