Ο Μπεργκ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ την ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΗ απάντηση που πήρε από τον ρεφ – Τι του «ΕΤΑΞΕ»

Ο Μπεργκ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ την ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΗ απάντηση που πήρε από τον ρεφ – Τι του «ΕΤΑΞΕ»

Με δηλώσεις του μετά το Τουρκία – Σουηδία, ο Μάρκους Μπεργκ αποκάλυψε τι συζήτησε με τον διαιτητή της αναμέτρησης, Ίστβαν Κόβακς στο μπρέικ του πρώτου ημιχρόνου.

Συγκεκριμένα, ο ρέφερι αρνήθηκε ένα πέναλτι στον πρώην επιθετικό του Παναθηναϊκού, κι εκείνος βρήκε την ευκαιρία να του παραπονεθεί στ’ αποδυτήρια.

Τότε, σύμφωνα με τον Μπεργκ κι όπως υποστηρίζει το Afronbladet.se, ο Κόβακς του είπε το εξής απίθανο: «Μίλησα με τον διαιτητή στην ανάπαυλα και μου είπε πως αν ήταν πέναλτι, θα μας έδινε δύο στο δεύτερο ημίχρονο και πήραμε ένα, αλλά νικήσαμε έτσι κι αλλιώς, οπότε όλα καλά.»

Προφανώς ο διαιτητής από την Ρουμανία αστειεύτηκε με τον φορ της Αλ Άιν, ωστόσο εύκολα θα μπορούσε να παρεξηγηθεί…

Πηγή: www.sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Την έναρξη μιας ευρύτερης συζήτησης για το μέλλον του ενδιάμεσου χώρου, σηματοδοτεί η αυριανή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ, ενώπιον της οποίας θα τεθεί το ενδεχόμενο συνεργασίας με την ΕΔΕΚ και τη ΔΗΠΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE