ΠΡΟΣΟΧΗ-ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ: Τροχαίο με καράμπολα οχημάτων- Βροχόπτωση και χαμηλή ορατότητα

ΠΡΟΣΟΧΗ-ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ: Τροχαίο με καράμπολα οχημάτων- Βροχόπτωση και χαμηλή ορατότητα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 22/11 στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού στο ύψος της Κοφίνου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες γύρω στις 15:30 κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία σημειώθηκε τροχαίο- κάραμπολα με την εμπλοκή 3-4 οχημάτων.

Από την οδική σύγκρουση δεν υπάρχουν τραυματισμοί ωστόσο έχει κλείσει η δεξία λωρίδα (ταχείας κυκλοφορίας) με αποτέλεσμα στο σημείο να παρατηρείται αυξημένη τροχαία κίνηση.

Όπως πληροφορούμαστε στη πιο πάνω περιοχή επικρατεί έντονη βροχόπτωση που είχε ως αποτέλεσμα την χαμηλή ορατότητα και τη συσσώρευση υδάτων στο οδόστρωμα.

Καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των Αστυνομικών.

(φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE