ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΘΑΝΑΤΟΣ 34ΧΡΟΝΗΣ: «Έφυγε» από τη γνωστή μάστιγα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΘΑΝΑΤΟΣ 34ΧΡΟΝΗΣ: «Έφυγε» από τη γνωστή μάστιγα

Νεκρή εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης 22/11 σε διαμέρισμα στην Παλλουριώτισσα 34χρονη μετά από τηλεφώνημα που δέχθηκε η Αστυνομία.

Μέλη της Δύναμης έσπευσαν στο σημείο και εντόπισαν αναίσθητη την άτυχη γυναίκα η οποία μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατός της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας κατά την νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα εντοπίστηκαν διάφορες αλλοιώσεις οι οποίες προέρχονται από την χρήση ουσιών ενώ λήφθηκε δείγμα ώστε να  αποσταλεί για ιστοπαθολογικές εξετάσεις.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε η 34χρονη αλλοδαπή ήταν εδώ και χρόνια χρήστης ναρκωτικών ουσιών. Δυστυχώς δεν κατάφερε να ξεφύγει ποτέ από την μάστιγα που θερίζει ζωές, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή τόσο πρόωρα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top