LIFESTYLE

Χώρισε με την όμορφη σύζυγό του ο Mr Survivor- Τον παράτησε για μοντέλο

Χώρισε με την όμορφη σύζυγό του ο Mr Survivor- Τον παράτησε για μοντέλο

O Τούρκος επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης τηλεοπτικού σταθμού που έχει μάλιστα τα δικαιώματα για μεγάλα σόου που βλέπουμε στην Κυπριακή τηλεόραση, όπως το Survivor, το Power Of Love και το My Style Rocks είναι ξανά εργένης. Η νεαρή σύζυγός του, έπεσε στην αγκαλιά 28χρονου μοντέλου.

 

Σαν βόμβα έπεσε πριν λίγες ημέρες η είδηση του τρίτου διαζυγίου του Αcun Ilicali αφού κανείς δε περίμενε πως ο παραμυθένιος  του γάμος  με τη Σεϊμα θα έληγε άδοξα μόλις 1,5 χρόνο μετά.

Αιτία διαζυγίου όπως διαβάζουμε στο peoplegreece φαίνεται πως ήταν το τρίτο πρόσωπο που μπήκε στο άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι και συγκεκριμένα στη ζωή της Σεϊμα. Πρόκειται για τον γοητευτικό ηθοποιό και μοντέλο Τσαγατάι Ουλούσοϊ.

Ο 28χρονος μάλιστα το 2010 είχε καταφέρει να κερδίσει το τίτλο του καλύτερου μοντέλου της Τουρκίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top