ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σκέμπρι μετά τη Λάτσιο: Ποιον συμπαίκτη του ΑΠΟΘΕΩΣΕ, ατάκα για ΑΠΟΕΛ και η θέση που προτιμάει (ΒΙΝΤΕΟ)

Σκέμπρι μετά τη Λάτσιο: Ποιον συμπαίκτη του ΑΠΟΘΕΩΣΕ, ατάκα για ΑΠΟΕΛ και η θέση που προτιμάει (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά το τέλος του αγώνα με τη Λάτσιο και τη μεγάλη νίκη κόντρα στους Ιταλούς ο Αντρέ Σκέμπρι μίλησε στα ΜΜΕ.

Ο Μαλτέζος φορ του Απόλλωνα τόνισε πως ήταν μια μεγάλη νίκη για τον Απόλλωνα αλλά και το κυπριακό ποδόσφαιρο ενώ επισήμανε πως του άρεσε το σύστημα που χρησιμοποιήθηκε με Λάτσιο καθώς αγωνίστηκε ως επιθετικός και όχι ως εξτρέμ, μια θέση την οποία δεν προτιμάει.

Παράλληλα ο Σκέμπρι αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια για τον συμπαίκτη του, Ντανίλο Σπόλιαρις που έκανε ντεμπούτο ως βασικός ενώ τοποθετήθηκε για την κρισιμότητα του επερχόμενου ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη μεγάλη νίκη με Λάτσιο: «Είναι μια μεγάλη νίκη, όχι μόνο για τον Απόλλωνα αλλά και το κυπριακό ποδόσφαιρο. Αν δεν κάνω λάθος είναι η πρώτη φορά που κυπριακή ομάδα πετυχαίνει νίκή απέναντι σε ιταλική ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Ελπίζω κι άλλες κυπριακές ομάδες να το κάνουν αυτό κόντρα σε ιταλικές».

Για τον Ντανίλο Σπόλιαριτς: «Ειλικρινά όμως είμαι και πολύ χαρούμενος για την απόδοση των συμπαικτών μου, ειδικά του νεαρού Σπόλιαριτς, ο οποίος έπαιξε για πρώτη φορά βασικός απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα όπως η Λάτσιο. Είναι κάτι θετικό για τον Απόλλωνα αυτό, να παίζουν δηλαδή νεαροί παίκτες στην ομάδα».

Για την σημασία της νίκης ενόψει ΑΠΟΕΛ: «Αυτή η νίκη θα μας δώσει περισσότερη αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση όμως πιστεύω πως πρέπει να ξεχάσουμε αυτή τη νίκη και να συγκεντρωθούμε στον ΑΠΟΕΛ. Ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε το πρωτάθλημα οπότε πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό».

Για τη σημασία του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ: «Πιστεύω ότι είναι κρίσιμο για μας. Πρέπει να αρχίσουμε να νικάμε στα ντέρμπι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, οπότε είναι πολύ σημαντικό με ΑΠΟΕΛ και ελπίζω να νικήσουμε».

Για την αλλαγή συστήματος σε 3-4-3: «Αυτό βοηθά κάποιους παίκτες, ειδικά εμένα γιατί μου αρέσει να παίζω μπροστά μαζί με παρτενέρ στην επίθεση. Σαν εξτρεμ, δεν είναι ο τρόπος που μου αρέσει να παίζω. Προτιμώ να παίζω σε αυτό τον σχηματισμό, όπως έγινε και με Άιντραχτ. Κάποιες φορές όταν αλλάζεις το σύστημα βοηθά κάποιους παίκτες και πιστεύω ότι δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό σήμερα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top