ΚΟΣΜΟΣ

Μπήκε σε εστιατόριο και επίμονα ζητούσε να πληρώσει σε…είδος

Μπήκε σε εστιατόριο και επίμονα ζητούσε να πληρώσει σε…είδος

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν σε ένα εστιατόριο της Αγγλία όταν οι υπάλληλοι αρνήθηκαν να δώσουν τηγανητό κοτόπουλο σε μητέρα με αντάλλαγμα να ικανοποιήσει τις ερωτικές τους…ορέξεις. Άρχισε να βρίζει και να τους επιτίθεται μέχρι που κάλεσαν την Αστυνομία.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου στην περιοχή του Wythenshawe (κοντά στο Μάντσεστερ) όταν η 31χρονη Kelly Fielding μπήκε στο “Chesters Fried Chicken” και ζητούσε να της δώσουν φαηγητό αλλά να πληρώσει…σε είδος.

Φυσικά οι υπάλληλοι αρνήθηκαν κάτι τέτοιο, με την ίδια να βγαίνει εκτός ορίων και να αρχίζει να βρίζει. Τότε ο υπεύθυνος της έδωσε κάποιες φτερούγες κοτόπουλου με την ελπίδα ότι η 31χρονη θα αποχωρήσει, κάτι που όμως δεν έγινε μέχρι που κλήθηκε η Αστυνομία.

Όταν μάλιστα έφτασε περιπολικό στο σημείο η μητέρα 4 παιδιών κλώτσησε τον Αστυνομικό και  χαστούκισε υπάλληλο βρίζοντας τον χυδαία.

Ενώπιον Δικαστηρίου είπε πως ήταν σε αυτοάμυνα, ωστόσο το κλειστό κύκλωμα του καταστήματος την διέψευσε πανηγυρικά με την ίδια τελικά να δηλώνει ενοχή στις κατηγορίες, ωστόσο με τη συνδρομή της Δικηγόρου της κατάφερε να μην φυλακιστεί (είχε ήδη ποινή φυλάκισης με αναστολή) και τον Δικαστή τελικά να της επιβάλλει  ποινή 18 μηνών κοινωφελούς εργασίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top