ΕΛΛΑΔΑ: Ροντβάιλερ δάγκωσε στο πρόσωπο δίχρονο αγοράκι- Έζησε από θαύμα

ΕΛΛΑΔΑ: Ροντβάιλερ δάγκωσε στο πρόσωπο δίχρονο αγοράκι- Έζησε από θαύμα

Στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων μετά από δάγκωμα που δέχθηκε από σκύλο ράτσας Ροντβάϊλερ νοσηλεύεται ένα δίχρονο αγοράκι.

Το περιστατικό συνέβη στην Κυπαρισσία, ενώ άγνωστο παραμένει το πω πως το μεγαλόσωμο σκυλί δάγκωσε το παιδάκι στο μάγουλο αλλά και τον ώμο.

Το δίχρονο αγόρι σύμφωνα με το Tempo24 υπέστη σοβαρές κακώσεις στο πρόσωπο και το σώμα.

Το παιδί μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο Καραμανδάνειο όπου χειρούργοι επιμελήθηκαν άμεσα τα τραύματά του.

Σύμφωνα με τους γιατρούς από θαύμα το σκυλί δεν δάγκωσε το παιδάκι στην καρωτίδα οπότε και θα είχε μοιραία κατάληξη,

Το παιδί εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο, ενώ λαμβάνει και αγωγή για κάθε ενδεχόμενο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Η ομιλία της Αννίτας Δημητρίου με αφορμή τη 49η επέτειο από τη ίδρυση του ΔΗΣΥ για τη στάση του ΕΛΑΜ, με αφορμή το ψήφισμα που κατέθεσε το ΕΛΑΜ στο ευρωκοινοβούλιο, μπορεί να εκφωνήθηκε σε δημόσια εκδήλωση, όμως οι αποδέκτες της δεν ήταν μόνο οι πολιτικοί αντίπαλοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE