ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΦΟΣ: Χωρίς συγκοινωνίες για άλλη μια μέρα η πόλη

ΠΑΦΟΣ: Χωρίς συγκοινωνίες για άλλη μια μέρα η πόλη

Χωρίς συγκοινωνίες έμεινε εκ νέου η Πάφος, αφού ακινητοποιημένα είναι από τις 06:00 το πρωί της Παρασκευής 07/12 τα λεωφορεία του Οργανισμού Συγκοινωνιών Πάφου.

Από την απεργία αναμένεται να επηρεαστούν γύρω στις πέντε χιλιάδες μαθητές και τρεις χιλιάδες εργαζόμενοι, συνταξιούχοι και τουρίστες.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Χρίστος Ευαγγέλου, εκπρόσωπος των οδηγών του ΟΣΥΠΑ, ανέφερε πως δυστυχώς η προθεσμία των δύο ημερών που έδωσαν οι οδηγοί του ΟΣΥΠΑ στο Υπουργείο Μεταφορών εις ένδειξη καλής θέλησης προκειμένου να επιλύσουν το πρόβλημα της καταβολής των μισθών τους δεν έφερε κανένα αποτέλεσμα.

Οι εργαζόμενοι, είπε ο κ. Ευαγγέλου, αξιώνουν την καταβολή των μισθών Νοεμβρίου, Δεκεμβρίου και του 13ου μισθού, προσθέτοντας ότι όλοι είναι οικογενειάρχες και έχουν ανάγκες.

Ευχήθηκε επίσης όπως εξευρεθεί μια λύση μεταξύ των δύο πλευρών διαφορετικά σημείωσε οι «συγκοινωνίες στην Πάφο θα κλείσουν».

Δυστυχώς, είπε, το Υπουργείο αξιώνει να αποσταλούν εκ νέου οι καταστάσεις των εξόδων προσθέτοντας πως αυτό θα πρέπει να ξεκαθαρίσει αργότερα, αφού πρώτα καταβληθεί η μισθοδοσία στους εργαζόμενους του Οργανισμού .

"Ας μας πουν ότι δεν υπάρχει λύση, να μας το πουν για να εξεύρουμε άλλη δουλειά", κατέληξε.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top