ΠΑΦΟΣ: Ξενοίκιασε το σπίτι και έκλεψε τον σπιτονοικοκύρη

ΠΑΦΟΣ: Ξενοίκιασε το σπίτι και έκλεψε τον σπιτονοικοκύρη

Στη σύλληψη 35χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για κλοπή από ενοικιαστή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 35χρονος  που κατάγεται από την Βουλγαρία και καταζητείτο  συνελήφθη την Πέμπτη 06/12 μετά από καταγγελία που έγινε για κλοπή από ενοικιαστή.

Συγκεκριμένα, καταγγέλθηκε από τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος ο οποίος του το ενοικίαζε τον Φεβρουάριο του 2018 ότι απέσπασε από το διαμέρισμα φεύγοντας οικιακά σκεύη συνολικής αξίας 200 ευρώ.

Ο 35χρονος μετά τη σύλληψη του οδηγήθηκε στα Γραφεία του ΤΑΕ Πάφου και ανακρινόμενος αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη με την υπόθεση.

Η Αστυνομία Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης-Χέρτζογκ: Αναφορές σε «τεράστια αναβάθμιση των σχέσεων Κύπρου-Ισραήλ»

Χριστοδουλίδης-Χέρτζογκ: Αναφορές σε «τεράστια αναβάθμιση των σχέσεων Κύπρου-Ισραήλ»

Στις στρατηγικές σχέσεις ανάμεσα σε Κύπρο και Ισραήλ, αναφέρθηκαν σήμερα το απόγευμα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Πρόεδρος του Ισραήλ κ. Ισαάκ Χέρτζογκ, οι οποίοι συναντήθηκαν στην Ιερουσαλήμ.

BEST OF TOTHEMAONLINE