ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έφοδος της Αστυνομίας σε εννέα μαγαζιά - 6 συλλήψεις

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έφοδος της Αστυνομίας σε εννέα μαγαζιά - 6 συλλήψεις

Μεγάλη επιχείρηση πραγματοποίησε από το βράδυ της Παρασκευής (7/12) η Αστυνομία, από την οποία εντοπίστηκαν τέσσερα άτομα να εργάζονται παράνομα σε μαγαζιά και άλλο ένα να βρίσκεται παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας. 

Μεταξύ των ωρών 8.30μ.μ της Παρασκευής (7/12) – 1.30π.μ. του Σαββάτου (8/12), μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Αρχηγείου σε συνεργασία με μέλη των Κλιμακίων Αμμοχώστου, Λάρνακας, Λευκωσίας και Πάφου διενήργησαν συντονισμένη επιχείρηση στη Λευκωσία, όπου έγιναν έλεγχοι σε εννέα υποστατικά.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, εντοπίστηκαν και ελέγχθηκαν συνολικά 57 αλλοδαποί, 42 εργαζόμενοι και 15 θαμώνες, εκ των οποίων οι τέσσερις όπως διαπιστώθηκε, εργάζονταν παράνομα στα εν λόγω υποστατικά.

Τα τέσσερα πρόσωπα, καθώς και ένας εργοδότης, αφού συνελήφθησαν, οδηγήθηκαν σε Αστυνομικούς Σταθμούς όπου κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθερα για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, συνελήφθη και ένα πρόσωπο για παράνομη παραμονή στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

*φώτο αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων στην Αθήνα, έστειλε μήνυμα ενότητας, ιστορικής μνήμης και συνέχισης του αγώνα για απελευθέρωση και επανένωση της Κύπρου.