ΠΑΦΟΣ: Ζημιές από τις έντονες βροχοπτώσεις – Κλειστός δρόμος

ΠΑΦΟΣ: Ζημιές από τις έντονες βροχοπτώσεις – Κλειστός δρόμος

Μικρές ζημιές προκλήθηκαν από τις έντονες βροχοπτώσεις  και τους ισχυρούς ανέμους που εκδηλώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας της Δευτέρας 10/12 στην Επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κλειστός παραμένει το μεσημέρι της Τρίτης 11/12 ο δρόμος  Κελοκεδάρων προς ποταμό Ζιριπιλλή, στην επαρχία Πάφου, λόγω κατολισθήσεων όγκων χώματος και πετρών.

Συνεργεία των αρμόδιων Αρχών προβαίνουν σε καθαρισμό του δρόμου, ώστε ο δρόμος να δοθεί στην τροχαία κυκλοφορία το συντομότερο δυνατό

Επίσης σύμφωνα με την πυροσβεστική σε δύο περιπτώσεις κλήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία Πάφου για την αποκοπή δέντρων το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή του κολυμβητηρίου της Πάφου και στην κοινότητα της Έμπας.

*Η κεντρική φωτογραφία είναι αρχείου

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέο σοβαρό επεισόδιο στη Νεκρή Ζώνη: Τούρκοι στρατιώτες πέταξαν πέτρες και επιχείρησαν σύλληψη Ε/κ γεωργών

Νέο σοβαρό επεισόδιο στη Νεκρή Ζώνη: Τούρκοι στρατιώτες πέταξαν πέτρες και επιχείρησαν σύλληψη Ε/κ γεωργών

Νέο ανησυχητικό περιστατικό παρενόχλησης Ελληνοκυπρίων γεωργών από Τούρκους στρατιώτες σημειώθηκε στη Νεκρή Ζώνη, αυτή τη φορά στην περιοχή του Μάμμαρι, λίγες μόλις εκατοντάδες μέτρα από τη Δένεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE