LIFESTYLE

Η Ελευθερία τα λέει έξω από τα δόντια – «Μόνο μια καλή φωνή δεν λέει τίποτα... είναι λυπηρό» - VIDEO

Η Ελευθερία τα λέει έξω από τα δόντια – «Μόνο μια καλή φωνή δεν λέει τίποτα... είναι λυπηρό» - VIDEO

Η Ελευθερία Ελευθερίου μίλησε για τις υποχωρήσεις που κάνουν οι καλλιτέχνες εν έτει 2018, αλλά και για την θλιβερή πραγματικότητα ότι μια καλή φωνή δεν λέει τίποτα στην Ελλάδα.

Η Ελευθερία Ελευθερίου την Τετάρτη, 12/12, βρέθηκε στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» και απάντησε στα καυτά ερωτήματα της Χριστιάνας Αριστοτέλους.

Η Κύπρια τραγουδίστρια σχολίασε την αποχώρηση της Demy από την εκπομπή «Στην Υγειά μας» του Σπύρου Παπαδόπουλου, ύστερα από εντολή της δισκογραφικής της εταιρείας.

Τότε η Ελευθερία Ελευθερίου μίλησε για την πρόσφατη της συζήτηση που είχε με τον Νίκο Μακρόπουλο για παρόμοια περίπτωση.

Όπως είπε  «Στην δουλειά γενικά πρέπει να υποκύπτεις σε κάποια πράγματα... Δηλαδή αν βρεθείς κάπου όπου στην παρούσα φάση τα φώτα πέφτουν πάνω σε ένα κιαλλιτέχνη, όπου στην παρούσα φάση  αυτός ο καλλιτέχνης πουλάει, συμβιβάζεσαι με κάποια πράγματα χωρίς να έρχεσαι σε κόντρα. Πολλές φορές έχουμε υποκύψει... κι εγώ στη δουλειά μου. Παντού υπάρχει παρασκήνιο, το θέμα είναι εσύ ο ίδιος.... ο κόσμος δεν τον ενδιαφέρει...».

Όσον αφορά στην δήλωση της Μαρινέλλας για τις ξεβρακωμένες γκόμενες στις πίστες η Ελευθερία Ελευθερίου μίλησε για το εμπορικό και για την δισκογραφία που δεν είναι όπως παλιά.

«Μόνο μια καλή φωνή δεν λέει τίποτα...πλέον. Είναι πολύ λυπηρό.»

Δείτε όλα όσα είπε η Ελευθερία στο video που ακολουθεί:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top