ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Γ. Λιλλήκας: Αδικημένοι οι πρώην υπάλληλοι της Λαϊκής Τράπεζας

Γ. Λιλλήκας: Αδικημένοι οι πρώην υπάλληλοι της Λαϊκής Τράπεζας

Η κυβέρνηση θα πρέπει να λάβει αποφάσεις για το πλαφόν στην επιστροφή των ταμείων προνοίας πρώην υπαλλήλων της Λαϊκής Τράπεζας και την αποκοπή των συντάξεων, δήλωσε ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών μετά από συνάντηση με αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Υπαλλήλων Λαϊκής Τράπεζας.

 

Οι υπάλληλοι της Λαϊκής Τράπεζας είναι από τις αδικημένες κοινωνικές ομάδες μετά το κούρεμα του 2013, ανέφερε ο κ. Λιλλήκας λέγοντας ότι υπήρχε δέσμευση της Βουλής και της κυβέρνησης ότι θα επιστρεφόταν τουλάχιστον το 22,5% των ταμείων προνοίας.
 
Τα μέλη του συνδέσμου, εξήγησε, ζητούν θεσμοθετημένη απόφαση υλοποίησης της επιστροφής του 22,5% ώστε να μην μπορεί να αναιρεθεί από την κυβέρνηση αφού η αποκατάσταση του ποσοστού αυτού θα γίνει σταδιακά και ετήσια με βάση τον κρατικό προϋπολογισμό και έτσι το κράτος θα επωμιστεί ένα μεγάλο ποσοστό πάνω σε ετήσια βάση.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διοικητική έρευνα διέταξε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top