Η Αριστοτέλους με την «αυτοκολλητούλα» της στην δουλειά – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αριστοτέλους με την «αυτοκολλητούλα» της στην δουλειά – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ποια είναι η «αυτοκολλητούλα» της Χριστιάνας Αριστοτέλους, την οποία πέρνει μαζί της και στο ραδιόφωνο;

Η αυτοκολλητούλα της Χριστιάνας Αριστοτέλους δεν είναι άλλη από την κόρη της, Μελίνα.

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους την Δευτέρα το πρωί, 17/12, βρέθηκε με την μικρή Μελίνα στο ραδιόφωνο όπου εργάζεται.

Όπως έγραψε η ίδια στη λεζάντα της φωτογραφίας που μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram: «Απο μικρή στη δουλειά! Με την αυτοκολλητούλα μου! Καλή μας εβδομάδα και μόνο ΑΓΑΠΗ».

Η μικρή Μελίνα με τον φιόγκο της, όπως θα δείτε και στην φωτογραφία που ακολουθεί, πήρε πολύ σοβαρά τον ρόλο της, αφού ήθελε να εξερευνήσει την κονσόλα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Προς το Γκουάμ μετακινούνται τα αμερικανικά βαριά βομβαρδιστικά B-2 - Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ κατά ιρανικών εγκαταστάσεων

LIVE: Προς το Γκουάμ μετακινούνται τα αμερικανικά βαριά βομβαρδιστικά B-2 - Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ κατά ιρανικών εγκαταστάσεων

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Μετακίνηση βαριών βομβαρδιστικών προς το Γκουάμ, αποτροπή ιρανική τρομοκρατικής επίθεσης στην Κύπρο, νέο κύμα επιθέσεων οι κύριες εξελίξεις της ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE