ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η MetLife Kύπρου αποχαιρετάει ακόμα έναν χρόνο καινοτομίας και επιτυχιών στον ασφαλιστικό τομέα με μια χριστουγεννιάτικη εκδήλωση.

Η MetLife Kύπρου αποχαιρετάει ακόμα έναν χρόνο καινοτομίας και επιτυχιών στον ασφαλιστικό τομέα με μια χριστουγεννιάτικη εκδήλωση.

Η MetLifeΚύπρου – η Ασφαλιστική Εταιρεία που για περισσότερα από 60 χρόνια προσφέρει καινοτόμες ασφαλιστικές λύσεις σε χιλιάδες Κύπριους – αποχαιρέτησε το 2018 με την καθιερωμένη Xχριστουγεννιάτικη εκδήλωσή της που πραγματοποιήθηκε στο LemonPark, στη Λευκωσία, την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν στελέχη και ασφαλιστικοί σύμβουλοι της MetLife. Την βραδιά άνοιξε ο Γενικός Διευθυντής της Εταιρίας, κ. Κυριάκος Αποστολίδης ο οποίος απεύθυνε χαιρετισμό.Κατά τη διάρκεια της βραδιάς έγινε και η απονομή του Βραβείου “EmployeeoftheYear” στο στέλεχος της Εταιρείας που ξεχώρισε με τις ικανότητές του κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε λεπτομερής ανασκόπηση του 2018, με έμφαση στα σημαντικότερα γεγονότα-σταθμούς της MetLife, και μέσω σχετικών ανακοινώσεων έγινε αναφορά στους στόχους και τη στρατηγική της MetLifeγια τον νέο χρόνο.

Η MetLifeέδειξε για ακόμα μια φορά το κοινωνικό της πρόσωπο συμβάλλοντας και βοηθώντας τις ευπαθή ομάδες. Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο κ. ΠανίκοςΞιούρουππας, Πρόεδρος της Ηλιαχτίδας Ζωής, Συνδέσμου Στήριξης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Επαρχίας Λάρνακας, ο οποίος παρέλαβε επιταγή από τη MetLife, με στόχο τη στήριξη του Συνδέσμου. Ο κ. Ξιούρουππας, μίλησε για την αγωνιστικότητα και τη δράση του Ιδρύματος, και πως μέσα από αυτό είδε τις πραγματικές αξίες της ζωής. Στην ομιλία του κατά την παραλαβή της επιταγής, ο κ. Ξιούρουππας ευχαρίστησε τη MetLifeγια τη σημαντική αυτή προσφοράεξηγώντας το σημαντικό έργο του Ιδρύματος Ηλιαχτίδα Ζωής για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Επιπρόσθετα, επιταγή σημαντικού χρηματικού ποσού παραδόθηκε και στον Επίτροπο Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, κ. Γιάννη Γιαννάκη, με στόχο τη στήριξη των πληγέντων από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής, ο οποίος ευχαρίστησε άπαντες εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας για αυτή την αξιέπαινη πράξη. Τα λεφτά αυτά θα χρησιμοποιηθούν για το νέο νοσοκομείο που θα κτιστεί στο Μάτι.

Η MetLife, έχει περίτρανα και έμπρακτα αποδείξει ότι η βοήθεια στον συνάνθρωπο είναι το παν όχι μόνο μέσα από χρηματικές βοήθειες αλλά επίσης και μέσα από τον εθελοντισμό.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top