Η ανακοίνωση Στρέπελ που έφερε… ΧΑΜΟ στα αποδυτήρια της Ανόρθωσης!

Η ανακοίνωση Στρέπελ που έφερε… ΧΑΜΟ στα αποδυτήρια της Ανόρθωσης!

Ο προπονητής της Ανόρθωσης, Γιούργκεν Στρέπελ, επιβράβευσε τους παίκτες του για το σπουδαίο διπλό επί της ΑΕΛ, κάνοντας τους ένα… μικρό αλλά σημαντικό «δώρο» ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων.

Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε στα αποδυτήρια μετά τη λήξη του αγώνα, ότι θα πάρουν άπαντες μία επιπλέον μέρα άδεια και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις στις 29 του Δεκέμβρη αντί στις 28 και ακολούθησε ένας… μικρός χαμός από τις επευφημίες!

Σημειώνουμε ότι και οι παίκτες της ΑΕΛ θα επιστρέψουν στις προπονήσεις στις 29/12.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE