LIKE ONLINE

Τίμησαν την ηρωίδα οδηγό- Έσωσε ξυπόλητο κοριτσάκι από τον δρόμο- VIDEO

Τίμησαν την ηρωίδα οδηγό- Έσωσε ξυπόλητο κοριτσάκι από τον δρόμο- VIDEO

Η παρατηρητικότητα και η άμεση αντίδραση μιας οδηγού λεωφορείου στις ΗΠΑ, είχε ως αποτέλεσμα τη διάσωση ενός μικρού κοριτσιού και την επιστροφή του με ασφάλεια στην οικογένεια.

Ένα δραματικό βίντεο καταγράφει τη στιγμή που η οδηγός λεωφορείου είδε το κοριτσάκι που περιπλανιόταν μόνο στην άκρη του δρόμου τον περασμένο Δεκέμβριο, αναφέρει δημοσίευμα του FoxNews την Παρασκευή (11/1).

Η Irena Ivic, η οδηγός του λεωφορείου, αντιλήφθηκε το κοριτσάκι σε δρόμο του Milwaukee στις 8 π.μ. στις 22 Δεκεμβρίου, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε το βίντεο ασφαλείας από κάμερες του λεωφορείου που δείχνει την Ivic να βγαίνει από το λεωφορείο για να σώσει το μικρό παιδί που περιπλανιόταν μόνο του και ξυπόλητο μέσα στο κρύο.

Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, δείχνει την οδηγό να μεταφέρει το παιδί στο λεωφορείο, ενώ ένας επιβάτης δίνει το σακάκι του στο κοριτσάκι.

Με τη βοήθεια των τοπικών Αρχών, το κοριτσάκι επέστρεψε στην αγκαλιά του πατέρα, ο οποίος σύμφωνα με το δημοσίευμα ανέφερε ότι η κόρη του βρισκόταν με την μητέρα της, που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα,σε μια εκκλησία κοντά στο σημείο όπου εντοπίστηκε και ότι το παιδί χάθηκε όταν διέλαθε της προσοχής της.

Η κομητεία του Milwaukee τίμησε την Πέμπτη (10/1) την οδηγό για την ηρωική της ενέργεια.

Δείτε το βίντεο όπως δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα Liveleak:

 

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διοικητική έρευνα διέταξε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top