ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τελικά πόσο καλύτερος είναι ο Βάργκιτς από τον Δημητρίου; Είναι και το ΘΕΜΑ με τους Κύπριους…

Τελικά πόσο καλύτερος είναι ο Βάργκιτς από τον Δημητρίου; Είναι και το ΘΕΜΑ με τους Κύπριους…

Ένας από τους αρνητικούς πρωταγωνιστές της ήττας από τον ΑΠΟΕΛ ήταν και ο τερματοφύλακας της Κυρίας, Ιβάν Βάργκιτς.

Ο Κροάτης πορτιέρο δεν ήταν σε καλή βραδιά ενώ σε γενικές γραμμές την φετινή σεζόν όσες φορές αγωνίστηκε δεν έπεισε πως αποτελεί την καλύτερη και πιο αξιόπιστη λύση για τα δοκάρια.

Από την άλλη ο 19χρονος Κύπριος (σημαντικό αυτό) Δημήτρης Δημητρίου βούτηξε στα βαθιά, πήρε την ευκαιρία που του δόθηκε από τα μαλλιά όμως με  την πρώτη στραβή πλήρωσε ένα λάθος που έκανε στον αγώνα με την Πάφο (15 Δεκεμβρίου – 2-2).

Και πως θα καταφέρει μια ομάδα να αναδείξει τα δικά της ταλέντα όταν με το σταγονόμετρο δίνονται οι ευκαιρίες ενώ στα λάθη είναι τα εύκολα θύματα; Από τη μια ένας 32χρονος Κροάτης πορτιέρο, ο οποίος ήρθε με βαρύ βιογραφικό αλλά δεν κάνει τη διαφορά και από την άλλη ένας Κύπριος, 19 ετών με όλο το μέλλον μπροστά του είναι κρίμα να πληρώνει τόσο ακριβά ένα και μόνο λάθος.

Από την στιγμή που και ο Βάγκιτς δεν είναι η σούπερ επιλογή τότε και ο Στρέπελ θα μπορούσε να το διαχειριστεί διαφορετικά. Και αν το δούμε και από μια άλλη ματιά, η Ανόρθωση είχε χθες στον πάγκο (όπως σχεδόν κάθε αγωνιστική) 7 Κύπριους και κανένα στην ενδεκάδα. Κάτι που τιμωρείται με πρόστιμο…

Με παίκτες όπως ο Δημητρίου, ο Εγγλέζου και ο Οικονομίδης αλλά και ο Αρτυματάς μπορούν να βρουν μια θέση στην ενδεκάδα και να μη χρειάζεται η διοίκηση να πληρώνει και αυτό το πρόστιμο… Τροφή για σκέψη όλα αυτά, άλλωστε στο χέρι του Παντελή και των συνεργατών του είναι να ελέγχουν τι γίνεται στην ομάδα και πως γίνεται…

A.X.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top