To Δικαστήριο διέταξε το κράτος να κατεδαφίσει το Κτήμα Μακένζυ - Όλες οι λεπτομέρειες

To Δικαστήριο διέταξε το κράτος να κατεδαφίσει το Κτήμα Μακένζυ - Όλες οι λεπτομέρειες

Στον έλεγχο του Κηδεμόνα Τουρκοκυπριακών Περιουσιών πέρασε από σήμερα το πρωί 17/1 το τεμάχιο που είναι κτισμένη η αίθουσα δεξιώσεων "Κτήμα Μακένζι" στη Λάρνακα.

 

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, σήμερα γύρω στις έξι το πρωί μετέβη στο Κτήμα Μακένζι αστυνομική δύναμη και μετά από οδηγίες του Υπουργείου Εσωτερικών, εφαρμόζοντας ουσιαστικά απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας του 2016, έγινε ανάκτηση της συγκεκριμένης περιουσίας.
 
Με την άφιξη της Αστυνομίας στη σκηνή, απομακρύνθηκαν μέλη του προσωπικού της αίθουσας δεξιώσεων που βρίσκονταν εντός του κτιρίου και πραγματοποιούσαν διάφορες εργασίες.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προς το Γκουάμ μετακινούνται τα αμερικανικά βαριά βομβαρδιστικά B-2 - Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ κατά ιρανικών εγκαταστάσεων

Προς το Γκουάμ μετακινούνται τα αμερικανικά βαριά βομβαρδιστικά B-2 - Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ κατά ιρανικών εγκαταστάσεων

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Μετακίνηση βαριών βομβαρδιστικών προς το Γκουάμ, αποτροπή ιρανική τρομοκρατικής επίθεσης στην Κύπρο, νέο κύμα επιθέσεων οι κύριες εξελίξεις της ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE