ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΦΟΣ: Η ΓΣ των εργαζομένων στον ΟΣΥΠΑ θα κρίνει την συμφωνία Εταιρείας - Υπουργείου

ΠΑΦΟΣ: Η ΓΣ των εργαζομένων στον ΟΣΥΠΑ θα κρίνει την συμφωνία Εταιρείας - Υπουργείου

H έκτακτη Γενική Συνέλευση των Εργαζομένων στον ΟΣΥΠΑ που είναι προγραμματισμένη για τις 15:30 το απόγευμα της Κυριακής 20/01 στο οίκημα της ΠΕΟ αναμένεται να κρίνει την συμφωνία μεταξύ της εταιρείας και του Υπουργείου Μεταφορών στην οποία κατέληξαν το Σάββατο 19/01  μετά από πολύωρη διαπραγμάτευση .

Στις 11:00 το πρωί ξεκίνησε η ενημέρωση των εργαζομένων  για την συμφωνία από τον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Μεταφορών κ. Σταύρος Α. Μιχαήλ και τον Εκτελεστικό Διευθυντή της ΟΣΥΠΑ, Γεώργιο Ιωαννίδη στα Γραφεία της εταιρείας στην Μεσόγη στην παρουσία και των συντεχνιακών.

Η ενημέρωση διήρκεσε πέραν των δύο ωρών ωστόσο τόσο ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Μεταφορών,ο Εκτελεστικός Διευθυντής του ΟΣΥΠΑ, συντεχνιακοί και εκπρόσωπος των εργαζομένων  δεν ήθελαν να προβούν σε καμία δήλωση επί του παρόντος.

Δεσμεύτηκαν ωστόσο να τοποθετηθούν μετά το πέρας της Γενικής Συνέλευσης των Εργαζομένων στον ΟΣΥΠΑ.

Σημειώνεται πως τα Γραφεία της εταιρείας δεν επισκέφτηκε σήμερα ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ όπως ήταν προγραμματισμένο.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top