ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ – ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Το μπαλκόνι απ΄ το οποίο έπεσε η 32χρονη –Πυκνοκατοικημένη γειτονιά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ – ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Το μπαλκόνι απ΄ το οποίο έπεσε η 32χρονη –Πυκνοκατοικημένη γειτονιά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Από το μπαλκόνι πρώτου ορόφου, ύψους περίπου τριών μέτρων, έπεσε η 32χρονη Πολωνή, την οποία φέρεται να έσπρωξε ο 56χρονος σύντροφός της.

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου

Το ThemaOnline βρέθηκε στην γειτονιά και συγκεκριμένα στην πολυκατοικία, όπου σημειώθηκε το περιστατικό, για το οποίο η Αστυνομία διερευνά υπόθεση απόπειρας φόνου κατά 32χρονης από την Πολωνία.

Πρόκειται για πυκνοκατοικημένη αλλά ήσυχη γειτονιά, ενώ όπως διαπιστώθηκε, στο σημείο κινούνται αρκετά οχήματα.

Να σημειώσουμε ότι η γυναίκα έπεσε από μπαλκόνι στο πίσω μέρος της πολυκατοικίας. 

Για την υπόθεση θυμίζουμε ότι ήδη έχει συλληφθεί ο 56χρονος Ελληνοκύπριος σύντροφος της αλλοδαπής, ο οποίος φέρεται να την έσπρωξε από το μπαλκόνι.

Θυμίζουμε ότι, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 6:15 το πρωί της Κυριακής (20/1). Συγκεκριμένα, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι νεαρή γυναίκα έπεσε στο έδαφος από τον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στην Αγλαντζιά.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή όπου εντόπισαν στο έδαφος νεαρή γυναίκα, η οποία είχε τις αισθήσεις της.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει συντριπτικό κάταγμα τρίτου οσφυϊκού σπονδύλου και κάταγμα πρώτου οσφυϊκού. Αναμενόταν να χειρουργηθεί.

Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 56χρονου συντρόφου της, ο οποίος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση. 

H 32χρονη, φέρεται να ισχυρίστηκε στην Αστυνομία ότι ο σύντροφός της, την έσπρωξε και έπεσε από το μπαλκόνι.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ στο Ιράν

LIVE: Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ στο Ιράν

Το Ισραήλ συνεχίζει τις αεροπορικές επιδρομές του στο Ιράν, με την Τεχεράνη να απαντά με σφοδρές πυραυλικές επιθέσεις, και με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί. Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο Τραμπ θα αποφασίσει εντός δύο εβδομάδων αν θα επιτεθεί στο Ιράν. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE