ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ – ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κρατείται στο Γενικό Νοσοκομείο ο 56χρονος φερόμενος δράστης

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ – ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κρατείται στο Γενικό Νοσοκομείο ο 56χρονος φερόμενος δράστης

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας μεταφέρθηκε μετά την σύλληψή του ο 56χρονος που φέρεται να έριξε την σύντροφό του από το μπαλκόνι της πολυκατοικίας όπου διαμένουν στην Αγλαντζιά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 56χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο και εξετάστηκε από γιατρούς του Καρδιολογικού Τμήματος.

Ο 56χρονος αποφασίστηκε να νοσηλευτεί, φρουρόμενος στο νοσοκομείο.

Θυμίζουμε ότι, γύρω στις 6:15 το πρωί της Κυριακής (20/1) λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι νεαρή γυναίκα έπεσε στο έδαφος από τον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στην Αγλαντζιά. 

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή όπου εντόπισαν στο έδαφος νεαρή γυναίκα, η οποία είχε τις αισθήσεις της.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει συντριπτικό κάταγμα τρίτου οσφυϊκού σπονδύλου και κάταγμα πρώτου οσφυϊκού. Αναμενόταν να χειρουργηθεί.

Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 56χρονου συντρόφου της, ο οποίος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση.

H 32χρονη, φέρεται να ισχυρίστηκε στην Αστυνομία ότι ο σύντροφός της, την έσπρωξε και έπεσε από το μπαλκόνι.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Μ. Παναγιώτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιστορικό ρεκόρ για τις Βουλευτικές Εκλογές 2026 - 753 υποψηφιότητες και 19 συνδυασμοί

Ιστορικό ρεκόρ για τις Βουλευτικές Εκλογές 2026 - 753 υποψηφιότητες και 19 συνδυασμοί

Ρεκόρ υποψηφιοτήτων και συνδυασμών κατατέθηκαν την Τετάρτη για τις Βουλευτικές Εκλογές 2026, σύμφωνα με τον Γενικό Έφορο Εκλογών, Ελίκκο Ηλία. Συγκεκριμένα, υποβλήθηκαν 753 υποψηφιότητες και 19 συνδυασμοί.