Βανδαλισμοί στο Πανεπιστήμιο Κύπρου – «Καταδικάζουμε αυτό το γεγονός» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Βανδαλισμοί στο Πανεπιστήμιο Κύπρου – «Καταδικάζουμε αυτό το γεγονός» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ζημιές και «γκράφιτι» στα πλακάτ τους στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, καταγγέλλει η φοιτητική παράταξη Αναγέννηση.

Όπως αναφέρει γραπτή ανακοίνωση της παράταξης, με την προσέλευση φοιτητών στο Πανεπιστήμιο Κύπρου αντίκρισαν βανδαλισμούς στα πλακάτ τους.

«Το προηγούμενο εξαμήνο έκλεψαν το πανό της παράταξης μας χωρίς εμείς να κάνουμε το οποιοδήποτε θέμα. Σήμερα παρακολουθήσαμε αυτές τις εικόνες, καθώς και την κλοπή μερικών από τα πλακάτ μας», αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους.

«Καταδικάζουμε αυτό το γεγονός και το θεωρούμε επίθεση κατά της δημοκρατίας και της εξάσκησης της ελεύθερης άποψης», γράφουν χαρακτηριστικά.

«Κλείνουμε με τα λόγια ενός εκ των ιδρυτών της παράταξης μας που αντιστάθηκε και δολοφονήθηκε από φασίστες: "Το σώμα μου αν έφθειρε ο φασισμός κι ο χρόνος, την ιδέα ποτέ"», καταλήγει η ανακοίνωση της φοιτητικής παράταξης.

Δείτε τη φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Έντονος διπλωματικός πυρετός βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό, με τη Λευκωσία να στρέφει πλέον το βλέμμα στην Άγκυρα και να αναμένει τις κινήσεις της τουρκικής ηγεσίας. Η επόμενη φάση των προσπαθειών, για επανέναρξη των συνομιλιών. φαίνεται να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσο η Τουρκία θα επιλέξει να ανταποκριθεί στα μηνύματα που μεταφέρονται από τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE