ΚΟΣΜΟΣ

ΦΡΙΚΗ: Αγόρασε στα παιδιά της σοκολάτα πριν τα στραγγαλίσει και τα κάψει

ΦΡΙΚΗ: Αγόρασε στα παιδιά της σοκολάτα πριν τα στραγγαλίσει και τα κάψει

Ένα έγκλημα που συγκλονίζει έρχεται στο φως της δημοσιότητας. 27χρονη μητέρα, αφού πρώτα κέρασε σοκολάτα στη 4χρονη κόρη της και τον 2χρονο γιο της, τα στραγγάλισε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της και έβαλε φωτιά.

Το φρικτό περιστατικό σημειώθηκε στη δυτική Ρωσία, όπου κάμερες ασφαλείας πρατηρίου καυσίμων δείχνουν την 27χρονη Elena Karimova να πληρώνει για την αγορά μιας σοκολάτας και μιας συσκευασίας ανεφοδιασμού αναπτήρων.

Στη συνέχεια φαίνεται, εντελώς ήρεμη και χωρίς να συμβαίνει κάτι να μπαινει στο αυτοκίνητό της και να φεύγει. Πιστεύεται πως μια ώρα μετά τα οδήγησε σε δασώδη περιοχή τα στραγγάλισε και έβαλε φωτιά στα άψυχα κορμάκια τους.

Φοβούμενη ότι οι φλόγες θα γίνονται ορατές, έσβησε τη φωτιά με νερό και στη συνέχεια έβαλε ξανά στο όχημα τις δύο σορούς και επέστρεψε στο σπίτι της.

Την επόμενη μέρα έβαλε ξανά τα δύο πτώματα στο αυτοκίνητο, οδήγησε μέχρι μια εγκαταλελειμένη αποθήκη όπου τα παράτησε και εκ νέου άναψε φωτιά και έφυγε. Γρήγορα οι φλόγες εξαπλώθηκαν και το κτήριο έγινε στάχτες με την Πυροσβεστική μετά την κατάσβεση να κάνει την μακάβρια ανακάλυψη.

Αρχικά πίστευαν ότι πρόκειται για τα απομεινάρια σκύλων, ωστόσο η γνώμη τους άλλαξε μετά από προσεκτική έρευνα. Βρέθηκαν σε μη φυσιολογική στάση και όπως εκτιμήθηκε πρέπει να μεταφέρθηκαν εκεί μέσα σε βαλίτσα.

Η ίδια στη συνέχεια φαίνεται να ομολόγησε την πράξη της, δηλώνοντας ότι αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και δεν μπορούσε να συντηρήσει τα παιδιά της ενώ στη συνέχεια ανασκεύασε την κατάθεσή της.

Ενώπιον Δικαστηρίου ανέφερε: «Λυπάμαι πολύ γι αυτό που συνέβη, δεν μπορώ να καταλάβω πως έφθασα μέχρι εκείνο το σημείο». Και πρόσθεσε:«Ζούσα με τον άντρα μου και έπειτα χωρίσαμε και ήταν δύσκολο να μεγαλώσω τα παιδιά μου»

Μιλώντας για το έγκλημα η μητέρα της, Natalia Testenkova, ανέφερε:  «Δεν το πιστεύουμε αυτό που έγινε. Ήταν η πιο στοργική μητέρα. Πως μπόρεσε να σκοτώσει τα παιδιά της;».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top