ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ετήσιο πρόγραμμα καθαριότητας του Δήμου Λευκωσίας

Το ετήσιο πρόγραμμα καθαριότητας του Δήμου Λευκωσίας

Κυκλοφόρησε το έντυπο του Δήμου Λευκωσίας για το ετήσιο πρόγραμμα καθαριότητας.

Αρχισε η διανομή του εντύπου για το ετήσιο πρόγραμμα καθαριότητας του Δήμου Λευκωσίας για το 2019, το οποίο περιέχει τις ημερομηνίες που θα διεξαχθούν οι δωρεάν εκστρατείες συλλογής ογκωδών αντικειμένων και κλαδευμάτων με την πρώτη εκστρατεία να αρχίζει τον Φεβρουάριο.

Ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσίας αναφέρει ότι στο πλαίσιο εξυπηρέτησης των αναγκών της πόλης θα πραγματοποιηθούν τρεις μεγάλες εκστρατείες δωρεάν συλλογής ογκωδών αντικειμένων και κλαδευμάτων κατά τη διάρκεια του χρόνου, ενώ υπάρχει μηνιαία συλλογή κλαδευμάτων και πράσινων αποβλήτων και προώθησή τους για κομποστοποίηση μία Τετάρτη τον μήνα.

Αξιοποιούνται επίσης όλα τα ρεύματα ανακύκλωσης υλικών, ενώ ενισχύεται και η λειτουργία του πράσινου σημείου του δήμου σε καθημερινή βάση που βρίσκεται στην οδό Γιάννη Κορομία 2 στο Καϊμακλί.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το έντυπο περιέχει χρήσιμες πληροφορίες τόσο για τη συλλογή των άχρηστων, όσο και την ανακύκλωση υλικών για αυτό, καλούνται όλοι οι δημότες όπως το κρατήσουν για να ενημερώνονται στα θέματα καθαριότητας της πόλης.

Ο Δήμος Λευκωσίας, μέσω της ανακοίνωσής του, «προτρέπει τους δημότες να διαχειρίζονται σωστά τα οικιακά τους απόβλητα, μέσω του ορθού διαχωρισμού τους, με στόχο τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, τη προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και την ενίσχυση της αειφόρου ανάπτυξης, αναβαθμίζοντας έτσι την εικόνα της πόλης μας και βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής όλων μας».

Οι δημότες μπορούν να βρουν τις σχετικές πληροφορίες στο έντυπο που κυκλοφορεί, στην ιστοσελίδα του Δήμου Λευκωσίας www.nicosia.org.cy, στην εφαρμογή για έξυπνα κινητά “City of Nicosia” και καλώντας στο Γραφείο Εξυπηρέτησης και Πληροφόρησης Δημοτών στο τηλέφωνο, 22797007.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Πτώμα στη Σωτήρα: Πιθανόν το πρόσωπο να βρισκόταν σε βάρκα με μετανάστες - Τα σενάρια που μελετούν οι ανακριτές

Η Τόνια Σωτηροπούλου μας γνωρίζει τη μαμά της - Δείτε φωτογραφία



Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση ο 34χρονος

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση ο 34χρονος

Απόπειρα φόνου διαπράχθηκε σήμερα (23/04) γύρω στις 12:30 το μεσημέρι στη Λακατάμια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top