ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Διατηρείται το χιόνι στο Τρόοδος - Αναμένεται βροχόπτωση σε διάφορες περιοχές

ΚΑΙΡΟΣ: Διατηρείται το χιόνι στο Τρόοδος - Αναμένεται βροχόπτωση σε διάφορες περιοχές

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει παροδκά την περιοχή, ενώ στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη κατά διαστήµατα.

Την Παρασκευή (25/1) αρχικά ο καιρός στις περισσότερες περιοχές θα είναι κυρίως αίθριος ενώ αργότερα θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί και αργότερα κυρίως νοτιοανατολικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη στα νότια και βόρεια παράλια, ταραγµένη στα δυτικά και λίγο ταραγµένη στα ανατολικά παράλια για να καταστεί σταδιακά, λίγο ταραγµένη στα νότια και ανατολικά παράλια, και µέχρι ταραγµένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 8 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 και παροδικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 9 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά στα ορεινά θα σχηµατιστεί παγετός.

Το Σάββατο (26/1) θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις που δεν αποκλείεται να δώσουν µεµονωµένη, ελαφρά κυρίως, βροχή. Η θερµοκρασία αναµένεται να σηµειώσει µικρή άνοδο, για να κυµανθεί πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Την Κυριακή (27/1), ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος, ενώ αναµένονται τοπικά βροχές και πιθανό µεµονωµένες καταιγίδες, αρχικά κυρίως στα δυτικά και ορεινά, ενώ αργότερα θα επηρεαστούν και άλλες περιοχές κυρίως το απόγευµα και το βράδυ. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δυνατό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Τη ∆ευτέρα (28/1), αρχικά, αναµένονται µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα κυρίως στα ανατολικά, ενώ από το απόγευµα αναµένεται προοδευτικά βελτίωση του καιρού.

Το ύψος των χιονιών στην πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 57 εκατοστά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

Επίθεση στο Ιράν με πυραύλους σε τουλάχιστον μια στρατιωτική εγκατάσταση πραγματοποίησε το Ισραήλ τα ξημερώματα της Παρασκευής σύμφωνα με τo ABC και το CNN.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top