ΦΟΝΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: Για άλλες οκτώ ημέρες στο κελί τα τρία αδέλφια

ΦΟΝΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: Για άλλες οκτώ ημέρες στο κελί τα τρία αδέλφια

Ανανεώθηκε, την Παρασκευή (25/1), το διάταγμα προσωποκράτησης των τριών αδελφών που συνελήφθησαν σχετικά με τον φόνο του Χρίστου Μιχαήλ στην Λεμεσό.

Για άλλες οκτώ ημέρες ανανεώθηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, το διάταγμα προσωποκράτησης των τριών αδελφών ηλικίας 28,19 και 16 ετών.

Σημειώνεται ότι ο 28χρονος και ο 19χρονος φέρονται να παραδέχθηκαν τον φόνο του 44χρονου.

Θυμίζουμε ότι εναντίον των τριών, διερευνώνται τα αδικήματα του φόνου εκ προμελέτης, συνωμοσίας προς διάπραξη φόνου, συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, απόπειρας ληστείας, απόπειρας ληστείας, κλοπής κινητού τηλεφώνου, παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου και παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Αυτοψία στο "σημείο μηδέν", στην περιοχή από όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά, δυτικά της Μαλλιάς, άρχισαν οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες, οι οποιοι έφθασαν στην Κύπρο κατόπιν αιτήματος του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη, για να διερευνήσουν τα αίτια της καταστροφικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό τον περασμένο μήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE