LIFESTYLE

Το σχόλιο του Πελεκάνου στο ThemaOnline για την φιλία του με τον Τανιμανίδη

Το σχόλιο του Πελεκάνου στο ThemaOnline για την φιλία του με τον Τανιμανίδη

Τα ελλαδικά μέσα θεωρούν σκάνδαλο το γεγονός ότι ο Σάκης Τανιμανίδης είναι φίλος με τον Κύπριο παίκτη, κι εμείς οφείλαμε να προσπαθήσουμε να εξασφαλίσουμε την θέση του Κύπριου παίκτη.

Από την στιγμή που δόθηκαν τα ονόματα των παικτών του Survivor Ελλάδα – Τουρκία από τον ΣΚΑΪ τα ελλαδικά μέσα άρχισαν να σκαλίζουν την σχέση του Κυριάκου Πελεκάνου με τον παρουσιαστή του Survivor.

Ο Σάκης Τανιμανίδης ερωτηθείς την Παρασκευή το πρωί, κατά την αναχώρησή του από το Ελευθέριος Βενιζέλος για τον Άγιο Δομίνικο δεν «μάσησε» τα λόγια του, ούτε και πτοήθηκε από την λέξη «σκάνδαλο».

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Δριμύ κατηγορώ για την σχέση Κυριάκου Πελεκάνου και Σάκη Τανιμανίδη στα ελλαδικά ΜΜΕ

Το ThemaOnline επικοινώνησε με τον Κυριάκο Πελεκάνο, θέλοντας να μάθει την δική του θεωρία σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα που προέκυψε, λίγες μόνο ώρες πριν εγκαταλέιψει το νησί μας για το reality επιβίωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Μετά τις 6 παίκτριες στη δημοσιότητα τα ονόματα των αντρών – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο Κύπριος παίκτης του Survivor απάντησε το τηλέφωνο μεν, αλλά φρόντισε να διασαφηνίσει ότι δεν μπορεί να ειπωθεί οτιδήποτε από τον ίδιο που να σχετίζεται με το Survivor. 'Δεν μπορώ να μιλήσω για το θέμα' ήταν το χαρακτηριστικό του σχόλιο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top