ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΝΕΚΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ: Έκρηξη με ισχυρό ωστικό κύμα στην γνωστή μπυραρία -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΝΕΚΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ: Έκρηξη με ισχυρό ωστικό κύμα στην γνωστή μπυραρία -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πολλά είναι τα ερωτηματικά, για την ώρα, σε σχέση με τον εντοπισμό νεκρής γυναίκας στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας, μετά από έκρηξη σε γνωστή μπυραρία της Παλιάς Λευκωσίας.

Του Φάνη Μακρίδη

Το δεδομένο είναι ότι η έκρηξη που σημειώθηκε σε γνωστή μπυραρία της οδού Κωστάκη Παντελίδη γύρω στις 02:49 τα ξημερώματα της Τετάρτης (30/01), ταρακούνησε την περιοχή.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε υπήρξε ισχυρό ωστικό κύμα.

Δεν είναι ξεκάθαρο για την ώρα κατά πόσον η πυρκαγιά ξέσπασε μετά την έκρηξη ή αν η φωτιά προκάλεσε την έκρηξη. Αυτό είναι κάτι που διερευνάται από εξειδικευμένο προσωπικό.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία είχε ανταποκριθεί άμεσα με τέσσερα οχήματα για κατάσβεση της πυρκαγιάς (είναι κοντά ο σταθμός της Πύλης Πάφου) στο γνωστό μπαρ.

Έγιναν, επίσης, προσπάθειες εκκένωσης του κτηρίου από πυροσβέστες, καθώς από την πυρκαγιά επηρεάστηκαν και διαμερίσματα πάνω από το μπαρ. Μέσω του φωταγωγού μεταφέρθηκαν σ΄ αυτά καπνοί και αναθυμιάσεις.

Η νεκρή γυναίκα εντοπίστηκε σε διαμέρισμα στον πρώτο όροφο του κτηρίου (πάνω από το υποστατικό όπου ξέσπασε η πυρκαγιά), από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Είναι πολύ νωρίς για να τοποθετηθεί κάποιος με σιγουριά σε σχέση με τα αίτια θανάτου της γυναίκας. Αυτό θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει μετά και από τις πρώτες εξετάσεις από τους ιατροδικαστές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top