ΘΑΝΑΤΟΣ 42ΧΡΟΝΗΣ: Ο Σύρος ‘έδωσε’ τον Ηρακλέους για την μπυραρία -‘Ξεκλείδωτες πόρτες, όπως συμφώνησα με τον ιδιοκτήτη’ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΘΑΝΑΤΟΣ 42ΧΡΟΝΗΣ: Ο Σύρος ‘έδωσε’ τον Ηρακλέους για την μπυραρία -‘Ξεκλείδωτες πόρτες, όπως συμφώνησα με τον ιδιοκτήτη’ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τον ιδιοκτήτη του καφεστιατορίου Ηράκλη Ηρακλέους ‘έδωσε’ ο 32χρονος Σύρος που συνελήφθη την Πέμπτη (31/01) για τον εμπρησμό του υποστατικού που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 42χρονης Ουκρανής.

Της Γεωργίας Παππούτα

Όπως ανέφερε ο ανακριτής του ΤΑΕ ενώπιον δικαστηρίου κατά τη διαδικασία έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης σε βάρος των τριών συλληφθέντων υπόπτων, ο Σύρος κατέθεσε ότι ο ιδιοκτήτης του υποστατικού Ηράκλης Ηρακλέους είχε αφήσει ξεκλείδωτες τις πόρτες της μπυραρίας, προκειμένου ο ίδιος να βάλει φωτιά στο υποστατικό.

Εξήγησε ότι ο Ηρακλέους του είχε δώσει χρήματα για να βάλει φωτιά στην μπυραρία.

Σύμφωνα με τον ανακριτή της υπόθεσης ο Σύρος ‘έσπασε’ και έδωσε μαρτυρία, δηλώνοντας: «Εννά σας τα πω ούλλα, εν ήξερα για τη γυναίκα. Εν κρίμα».

Να σημειωθεί ότι για την υπόθεση συνελήφθη αρχικά ο 32χρονος Σύρος, ενώ εν συνεχεία ο ιδιοκτήτης της μπυραρίας Ηράκλης Ηρακλέους και ένας 28χρονος.

Το αίτημα για 8ημερη προσωποκράτηση, εγκρίθηκε.

Στις φωτογραφίες, ο ιδιοκτήτης της μπυραρίας Ηράκλης Ηρακλέους και ο 32χρονος Σύρος, που φέρεται να κατέθεσε ότι ο πρώτος του έδωσε χρήματα για να κάψει την μπυραρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σοβαρό τροχαίο στη Λευκωσία: Χτύπησε στο πεζοδρόμιο και ανατράπηκε η μοτοσικλέτα – Κρίσιμα 20χρονος

Σοβαρό τροχαίο στη Λευκωσία: Χτύπησε στο πεζοδρόμιο και ανατράπηκε η μοτοσικλέτα – Κρίσιμα 20χρονος

Γύρω στις 6.20μ.μ. χθες Παρασκευή (01/08), ενώ 20χρονος οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στη λεωφόρο Στροβόλου στη Λευκωσία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας, με αποτέλεσμα να κτυπήσει στο πεζοδρόμιο και να ανατραπεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE