ΑΘΛΗΤΙΚΑ

BINTEO: Η αντίδραση του Ντόντσιτς όταν έμαθε πως δεν θα είναι στο All Star Game

BINTEO: Η αντίδραση του Ντόντσιτς όταν έμαθε πως δεν θα είναι στο All Star Game

Ο Λούκα Ντόντσιτς ενημερώθηκε πριν την αναμέτρηση των Μάβερικς με τους Πίστονς πως δεν θα είναι στο All Star Game και η απογοήτευση του ήταν έκδηλη. (VIDEO)

Μεγάλη κουβέντα έχει ξεσπάσει στα Social Media μετά την ανακοίνωση των δύο ομάδων που θα αγωνιστούν στο φετινό All Star Game. Σίγουρα υπάρχουν πολλοί που μπορούν να αισθάνονται αδικημένοι από τη μη παρουσία τους στη μεγάλη γιορτή και δίχως αμφιβολία ένας εξ αυτών είναι ο Λούκα Ντόντσιτς.

Το “χρυσό παιδί” του ευρωπαϊκού μπάσκετ βρέθηκε… μία ανάσα από το All Star Game. Για την ακρίβεια, με τον… παλιό τρόπο καταμέτρησης θα ήταν βασικός, αφού ήταν στην πρώτη πεντάδα των ψήφων στην Δύση.

Τελικά, όχι απλώς δεν θα είναι βασικός, αλλά δεν θα πάρει καν μέρος στον αγώνα των “μεγάλων”, αρκούμενος στο παιχνίδι των… μικρών και το Skills Challenge, κυρίως για λόγους… επετηρίδας. Κοινώς, οι παλαιότεροι (Κλέι Τόμπσον, ΛαΜάρκους Όλντριτζ, Καρλ-Άντονι Τάουνς) θεωρήθηκε ότι το άξιζαν περισσότερο.

Ο Λούκα Ντόντσιτς ενημερώθηκε πριν την αναμέτρηση των Μάβερικς με τους Πίστονς πως δεν θα είναι στο All Star Game και η απογοήτευση του ήταν έκδηλη.

Πηγή: sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top