ΔΙΕΘΝΗ

Μπλεξίματα για τον πρώην βασιλιά Αλβέρτο Β΄ - Αρνείται να υποβληθεί σε εξέταση DNA για εξώγαμο

Μπλεξίματα για τον πρώην βασιλιά Αλβέρτο Β΄ - Αρνείται να υποβληθεί σε εξέταση DNA για εξώγαμο

Ο πρώην βασιλιάς του Βελγίου Αλβέρτος Β΄ αρνήθηκε να υποβληθεί σε εξέταση DNA, όπως τον διέταξε πέρσι ένας δικαστής, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι ή όχι ο βιολογικός πατέρας μιας 50χρονης Βελγίδας, της Ντελφίν Μποέλ, όπως ανέφερε σήμερα ο δικηγόρος του.

Ο 84χρονος πρώην μονάρχης αποφάσισε να ασκήσει αίτηση αναίρεσης στις δύο αποφάσεις που είχε εκδόσει πέρσι τον Ιούνιο και τον Οκτώβριο το Εφετείο των Βρυξελλών, εξήγησε ο Αλέν Μπέρενμπομ.

Ο Αλβέρτος Β΄ δεν σκοπεύει να υποβληθεί στην εξέταση μέχρι να εκδόσει απόφαση το Ακυρωτικό Δικαστήριο, πρόσθεσε.

Η γνωστή γλύπτρια Ντελφίν Μποέλ υποστηρίζει ότι η μητέρα της, Σιμπίλ ντε Σελίς Λονγκσάμπ, διατηρούσε ερωτικό δεσμό με τον Αλβέρτο τις δεκαετίες του 1960 και '70. Την εποχή εκείνη ο Αλβέρτος ήταν ακόμη διάδοχος του θρόνου, παντρεμένος από το 1959 με την Πάολα Ρούφο ντι Καλάμπρια.

Ο πρώην βασιλιάς, που κυβέρνησε μεταξύ 1993-2013 και είναι πατέρας του σημερινού βασιλιά του Βελγίου, Φίλιππου, αρνείται ότι είναι πατέρας της Μποέλ. Η τελευταία έχει προσφύγει από το 2013 στα δικαστήρια, ζητώντας να αναγνωριστεί ως κόρη του και ξεκινώντας έτσι ένα δικαστικό σίριαλ που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.

ΑΠΟ ΑΠΕ-ΜΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top