ΛΕΜΕΣΟΣ: Πιάστηκαν από ΥΚΑΝ ο 21χρονος και ο φίλος του - Διερευνώνται ισχυρισμοί τους

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πιάστηκαν από ΥΚΑΝ ο 21χρονος και ο φίλος του - Διερευνώνται ισχυρισμοί τους

Μέλη της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού), ανέκοψαν το απόγευμα της Παρασκευής (2/2) για έλεγχο, αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονος έχοντας ως συνοδηγό 22χρονο και οι δύο κάτοικοι Λεμεσού.

Κατά την ανακοπή, τα πιο πάνω πρόσωπα επιχείρησαν να διαφύγουν πεζά, αλλά ανακόπηκαν από τα μέλη της ΥΚΑΝ.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε, εντοπίστηκαν στην κατοχή του 21χρονου ποσότητα κάνναβης βάρους 9 γραμμαρίων περίπου καθώς και το χρηματικό ποσό των €1,100, ενώ στην κατοχή του 22χρονου, εντοπίστηκε το χρηματικό ποσό των €1,260.

Ακολούθησε έρευνα στο όχημα του 21χρονου όπου εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 24 γραμμαρίων, ένας σπαστήρας με ίχνη κάνναβης, καθώς επίσης και ένα μισοκαπνισμένο χειροποίητο τσιγάρο το οποίο περιείχε κάνναβη αναμεμειγμένη με βιομηχανοποιημένο καπνό.

Στο σημείο της ανακοπής, βρισκόταν σταθμευμένο και το αυτοκίνητο του 22χρονου, στο οποίο επίσης διενεργήθηκε έλεγχος βάσει γραπτής συγκατάθεσής του. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 4 γραμμαρίων περίπου.

Οι δύο νεαροί συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση, ενώ ανακρινόμενοι έδωσαν κάποιους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) και η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζουν τις εξετάσεις.

*φώτο αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έγκλημα φρίκης στη Λεμεσό: 19 μαχαιριές, ναρκωτικά και μια σοκαριστική ομολογία

Έγκλημα φρίκης στη Λεμεσό: 19 μαχαιριές, ναρκωτικά και μια σοκαριστική ομολογία

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες γύρω από τη φρικτή δολοφονία του 45χρονου Γιάννη Αργυρού, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός από τη μητέρα του στο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας τους, στη Μέσα Γειτονιά Λεμεσού, το πρωί της Κυριακής.