Τραγικός θάνατος 3 γυναικών στην Καλαμάτα- Σε κατάσταση σοκ ο ιδιοκτήτης- ΦΩΤΟ&VIDEO

Τραγικός θάνατος 3 γυναικών στην Καλαμάτα- Σε κατάσταση σοκ ο ιδιοκτήτης- ΦΩΤΟ&VIDEO

Τραγικό θάνατο βρήκαν τρεις γυναίκες, το βράδυ του Σαββάτου (2/2) σε ταβέρνα στην Ελλάδα, μετά από έκρηξη φιάλης υγραερίου.

Πρόκειται για δυο εργαζόμενες ηλικίας 53 και 46 ετών και τη 53χρονη σύζυγο του ιδιοκτήτη, οι οποίες έχασαν τη ζωή τους από έκρηξη που προκλήθηκε από ανάφλεξη φιάλης υγραερίου, στη κουζίνα της ταβέρνας στην Καλαμάτα, όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η έκρηξη σημειώθηκε στις 20:45, ενώ διαχωριστικός τοίχος, μεταξύ κουζίνας και χώρου εστίασης, συγκράτησε μεγάλο μέρος από το ωστικό κύμα.
Ο χαροκαμένος σύζυγος και ιδιοκτήτης της ταβέρνας, μεταφέρθηκε με εγκαύματα και σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο, όπως επίσης και μια ακόμη εργαζόμενη 27 ετών με ελαφρά τραύματα.

 

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος
*Φωτογραφίες από Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE