ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Έναρξη κατασκευαστικών έργων του Dream Tower

Έναρξη κατασκευαστικών έργων του Dream Tower

Διανύοντας, ήδη, τους πρώτους μήνες του νέου χρόνου, οι εταιρείες Property Gallery και HKCY Hotels είναι έτοιμες για να προχωρήσουν άμεσα με τα κατασκευαστικά έργα του νέου αναπτυξιακού συγκροτήματος, Dream Tower, ενώ οι διαδικασίες ολοκλήρωσης του συνολικού πλάνου ανοικοδόμησης βρίσκονται σε τελικό στάδιο.

Η κα Λύρα Αμβροσίδου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας Property Gallery, επιβεβαιώνει ότι το Dream Tower, αποτελεί ένα πραγματικά εκλεπτυσμένο αρχιτεκτονικό έργο, το οποίο έχει ήδη εξασφαλίσει τις απαραίτητες άδειες – μια πραγματικότητα που παρέχει ένα επιπλέον πλεονέκτημα στο υφιστάμενο πακέτο προτερημάτων του. «Το Dream Tower», πρόσθεσε η κα Αμβροσίδου, «αποτελεί πυρήνα προσοχής από σημαντικούς υποψήφιους επενδυτές τόσο, για τον εξαίρετο σχεδιασμό και την εξειδικευμένη τεχνογνωσία του, όσο και για την προνομιούχα τοποθεσία του και τη απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα, που προσφέρει».
Η διαδικασία προπώλησης των διαμερισμάτων του έργου συνεχίζεται καταγράφοντας μια πρωτοφανή ροή ενδιαφέροντος από σημαντικούς επενδυτές, με το 20% των διαμερισμάτων να έχουν ήδη πωληθεί.


Με 55 διαμερίσματα του ενός μέχρι τεσσάρων υπνοδωματίων, ρετιρέ και κηπο-διαμερίσματα, το Dream Tower συνδυάζει κορυφαία αισθητική, αναβαθμισμένη άνεση και υψηλή λειτουργικότητα. Οι ιδιοκτήτες κατοικιών αλλά και οι ένοικοι θα έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικούς χώρους και εγκαταστάσεις.
Η εταιρεία Property Gallery Holdings Ltd μαζί με τους συνεργάτες της είναι πρωτοπόρος στην ανάπτυξη και πώληση ακινήτων στη Λεμεσό και συνδέεται ευρέως με την ανώτερη ποιότητα, τον σχεδιασμό και την καινοτομία, κερδίζοντας μέχρι σήμερα 27 διεθνή βραβεία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Οι ΗΠΑ καταρρίπτουν το αφήγημα Τατάρ - Δίνουν χρόνο στην αποστολή της Ολγκίν

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

Μαρίνα Σάττι: Τι δήλωσε η ομάδα της για την ελληνική συμμετοχή και το μήνυμα της τραγουδίστριας

Εντόπισαν 113 κροτίδες σε οικία ανήλικου στη Λευκωσία - Αναμένεται να κληθεί για ανάκριση - Φωτογραφία



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top