LIFESTYLE

Επώνυμη Κύπρια κατηγορεί τους Followers της ότι την μάτιασαν – BINTEO

Επώνυμη Κύπρια κατηγορεί τους Followers της ότι την μάτιασαν – BINTEO

Ξεκίνησε για την Πάφο και έμεινε στους δρόμους. Φταίξανε οι followers που την προειδοποίησαν.

Ο λόγος για την γνωστή Κύπρια χορογράφο, Νάταλη Κάτερ, η οποία το απόγευμα της Τετάρτης (20/02), παρευρέθηκε στην επαρχία της Πάφου για μια φωτογράφηση.

Η χορογράφος μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, ανάρτησε αρκετά stories στα οποία παρουσιαζόταν να οδηγά το αυτοκίνητό της, ενώ βιντεογραφούσε την διαδρομή.

Στο εν λόγω instastory μπορούσε να προσέξει κανείς ότι τα «φωτάκια» στο εσωτερικό του αυτοκινήτου δεν λειτουργούσαν και τόσο καλά, κάτι που στην συνέχεια όπως αποκάλυψε με επόμενο story, είχε ως αποτέλεσμα παρουσιαστεί μηχανικό πρόβλημα, που την άφησε στον δρόμο.

Το αυτοκίνητο παρέλαβε μια πλατφόρμα μεταφοράς αυτοκινήτων, στην οποία η Νάταλη κάθισε ως συνοδηγός, βρίσκοντας την ευκαιρία, όπως θα δείτε και στο πιο κάτω βίντεο να «τραβήξει» ακόμη ένα story, λέγοντας μάλιστα στους followers της ότι την ματιάσανε αφού λίγο προηγουμένος της έστελναν μηνύματα ότι κάτι δεν πάει καλά με το όχημά της.

Δείτε τα εν λόγω instastories:

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top