Υπ. Παιδείας: «Με το Νέο Σύστημα Διορισμών στην Εκπαίδευση προέκυψε ανάγκη έκδοσης κανονισμών»

Υπ. Παιδείας: «Με το Νέο Σύστημα Διορισμών στην Εκπαίδευση προέκυψε ανάγκη έκδοσης κανονισμών»

Με την εισαγωγή του Νέου Συστήματος Διορισμών στην Εκπαίδευση προέκυψε η ανάγκη για έκδοση Κανονισμών, αναφέρει, σε ανακοίνωση του, το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού.

Σχετικά με δημοσιεύματα στον Τύπο αναφορικά με την αναθεώρηση του Νομοθετικού πλαισίου αναγνώρισης υπηρεσίας / προϋπηρεσίας  για σκοπούς Διορισμού, Προαγωγής και Προσαυξήσεων  εκπαιδευτικών που διορίζονται από τους πίνακες διορισίμων και διοριστέων, το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού  επισημαίνει ότι  διεξήγαγε σειρά διαβουλεύσεων, στο πλαίσιο της Υπεπιτροπής της Μικτής Επιτροπής Προσωπικού Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας, με την Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας, το Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού και τις εμπλεκόμενες εκπαιδευτικές οργανώσεις και ετοίμασε σχέδιο Κανονισμών, το οποίο έχει ήδη αποσταλεί στη Νομική Υπηρεσία για τον νενομισμένο νομοτεχνικό έλεγχο.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου «ακρογωνιαίος λίθος» της οικονομίας

Χριστοδουλίδης: Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου «ακρογωνιαίος λίθος» της οικονομίας

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (ΕΚΚ) αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της χρηματοοικονομικής μας αρχιτεκτονικής, δήλωσε ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Χριστοδουλίδης το βράδυ της Τετάρτης, απευθυνόμενος σε εκδήλωση για την 30ή επέτειο της ΕΚΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE