ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τοποθετείται η Βρετανική Ύπατη Αρμοστεία για την κατάσταση στα Στροβίλια

Τοποθετείται η Βρετανική Ύπατη Αρμοστεία για την κατάσταση στα Στροβίλια

Ανακοίνωση εξέδωσε την Παρασκευή 22/02 η Βρετανική Υπατη Αρμοστεία στη Λευκωσία σχετικά με τα Στροβίλια.

Όπως αναφέρεται σε δήλωση της Βρετανικής Ύπατης Αρμοστείας που αναρτήθηκε το απόγευμα στο twitter,«τις τελευταίες ημέρες γίνονται εικασίες από πλευράς των μέσων ενημέρωσης σχετικά με τις εξελίξεις στα Στροβίλια, στα όρια με την Ανατολική Περιοχή των Κυρίαρχων Βάσεων. Έχει τοποθετηθεί ένα εμπόδιο ως προσωρινό μέτρο από την πλευρά των Κυρίαρχων Βρετανικών Βάσεων για να εμποδίσει το λαθρεμπόριο και την αποφυγή τελωνειακών ελέγχων, σύμφωνα με τα καθήκοντά μας που απορρέουν από τον Κανονισμό της Πράσινης Γραμμής».

Καταλήγοντας, εκφράζεται ικανοποίηση, καθώς, όπως αναφέρεται, «οι Κύπριοι στην περιοχή των Στροβιλιών μπορούν να συνεχίσουν τις ζωές τους ανεμπόδιστα, χωρίς επιπρόσθετους περιορισμούς, συμπεριλαμβανομένου του να ταξιδεύουν μέσω των Κυρίαρχων Βρετανικών Βάσεων».

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top