ΚΥΠΡΟΣ: Με την σέσουλα τα λαπόρτα σε φορτηγατζήδες

ΚΥΠΡΟΣ: Με την σέσουλα τα λαπόρτα σε φορτηγατζήδες

Πραγματοποιήθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 18 – 24 Φεβρουαρίου, 2019 η πρώτη ετήσια πανευρωπαϊκή εβδομαδιαία εκστρατεία ελέγχου φορτηγών και λεωφορείων ‹TISPOL›, στην οποία έλαβε μέρος και η Κυπριακή Αστυνομία, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το Ευρωπαϊκό Αστυνομικό Δίκτυο Τροχαίας ‹TISPOL›.

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας έγιναν συνολικά 799 έλεγχοι φορτηγών και 39 έλεγχοι λεωφορείων.

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας, έγιναν συνολικά 497 καταγγελίες (494 αφορούσαν φορτηγά) για διάφορα τροχαία αδικήματα.

Σκοπός της εκστρατείας ήταν η πρόληψη και αποτροπή πολύνεκρων και άλλων σοβαρών οδικών τροχαίων συγκρούσεων με φορτηγά οχήματα και λεωφορεία και η αποτελεσματική αντιμετώπιση των τροχαίων αδικημάτων, τα οποία είναι δυνατό να διαπραχθούν από οδηγούς τέτοιων οχημάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέος κύκλος επαφών της Ολγκίν - Σήμερα θα έχει χωριστές συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ-Συντηρούν τη διαδικασία τα ΗΕ

Κυπριακό: Νέος κύκλος επαφών της Ολγκίν - Σήμερα θα έχει χωριστές συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ-Συντηρούν τη διαδικασία τα ΗΕ

Τα σκαλιά του προεδρικού θα ανέβει στις 11.00 η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, στο πλαίσιο ενός νέου κύκλου επαφών, λίγο πριν από την άτυπη πενταμερή συνάντηση της Νέας Υόρκης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 16 και 17 Ιουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE