ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τους ΠΕΙΡΑΞΕ πολύ η ήττα, αλλά σήμερα έχουν… Καρμιώτισσα

Τους ΠΕΙΡΑΞΕ πολύ η ήττα, αλλά σήμερα έχουν… Καρμιώτισσα

Τους πείραξε παρά πολύ η ήττα από τον ΑΠΟΕΛ, αλλά θα πρέπει να κοιτάξουν μπροστά. Έχασαν την πρωτιά της κανονικής περιόδου, αλλά εκείνο που έχει σημασία είναι να τερματίσουν πρώτοι τον Μάιο.

Βάζουν στην… άκρη τον φάκελο πρωτάθλημα, αφού σήμερα έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις για το θεσμό του κυπέλλου. Θέλουν και φέτος να πάνε μέχρι τον τελικό, αλλά να σηκώσουν την κούπα (πέρσι ηττήθηκαν από την ΑΕΚ).

Στον σημερινό πρώτο προημιτελικό της διοργάνωσης, παίζουν με την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών στο ΓΣΖ Λάρνακας. Οι κυανόλευκοι θα καταβάλουν προσπάθεια να «τσεκάρουν» το εισιτήριο για τα ημιτελικά από σήμερα. Θα κάμει αλλαγές ο Σωφρόνης Αυγουστή, αλλά δεν περιμένουμε ότι θα… κάτσει στον πάγκο ή στην κερκίδα, όλους τους βασικούς παίχτες.

Το πιθανότερο είναι να «σχηματίσει» ενδεκάδα με βασικούς και με παίχτες ρεζέρβες. Πολύ πιθανόν να συμπεριληφθεί στο αρχικό σχήμα ο Έκτορ Γιούστε. Ο Ισπανός σέντερ μπακ ήταν στην αποστολή με τον ΑΠΟΕΛ την περασμένη Κυριακή. Η τελευταία του επίσημη συμμετοχή ήταν στις 4 Οκτωβρίου με την Μαρσέιγ στο ΓΣΠ.

Υποψήφιος για να καλύψει μια θέση στόπερ είναι και ο Σέρβος Σελίμοβιτς. Θέση στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ίσως πάρει και ο Σάσα Μάρκοβιτς, ο οποίος έχει να παίξει από τις πρώτες μέρες του νέου χρόνου. Αν πάρει φανέλα βασικού ο Σέρβος, τότε θα μείνει στον πάγκο ένας εκ των Κέβιν Μπρου, Χάμπου Κυριάκου.

Ο Νταβίτ Φαουμπάλα που είχε μπει αλλαγή στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, σήμερα λογικά θα ξεκινήσει, παίρνοντας τη θέση του φουνταριστού. Αριστερά στην άμυνα αναμένεται να επανέλθει ο Γιώργος Βασιλείου.

Ξάφνιασε ο Αυγουστή, που δεν τον ξεκίνησε την Κυριακή, επιλέγοντας να δώσει τη θέση του αριστερού ακραίου (στο 3-5-2) στον Αντριάν Σαρδινέρο. Ο Ισπανός, ήταν ένας από τους πλείστους παίχτες της ομάδας, που είχαν προβληματική παρουσία στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

Παίζει επίσης το σενάριο, να ξεκουραστεί ο Ζοάο Πέδρο και να καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας ο Μάριος Στυλιανού. Οι Μουσταφά Καραγιόλ και Φώτης Παπουλής, έχουν αρκετές πιθανότητες να είναι στην ενδεκάδα σήμερα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top