Zήτησαν ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ από την Cablenet!

Zήτησαν ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ από την Cablenet!

Aναλαμβάνοντας να διαχειριστούν την κατάσταση στην ποδοσφαιρική ομάδα, μέχρι το Καλοκαίρι, οι διοικούντες το σωματείο τρέχουν να βρουν χρήμα. 

Για να πληρώσουν τους παίχτες και τους άλλους υπαλλήλους του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά και για να «κλείσουν» και άλλες από τις μεγάλες «τρύπε που άνοιξε η διοίκηση Παντελή. 

Πληροφορίες φέρουν την ηγεσία του σωματείου, να ζήτησε από τη διεύθυνση της Cablenet να τους δώσουν το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ (προείσπραξη για τη συμφωνία που έκανε πριν ένα χρόνο η διοίκηση της εταιρίας). Η Ανόρθωση θα «στεγάζεται» τηλεοπτικά στην καινούργια πλατφόρμα, από το προσεχές Καλοκαίρι.  

Η διοίκηση του σωματείου απευθύνθηκε επίσης και σε πρώην παράγοντες, οι οποίες έχουν την οικονομική επιφάνεια, για να βοηθήσουν στην υπάρχουσα δύσκολη κατάσταση. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεταβαίνει σήμερα στη Ρώμη – Έμφαση σε άμυνα, ασφάλεια και ενέργεια – Το ζήτημα των οδοφραγμάτων και η πρόταση για το Καϊμακλί

ΠτΔ: Μεταβαίνει σήμερα στη Ρώμη – Έμφαση σε άμυνα, ασφάλεια και ενέργεια – Το ζήτημα των οδοφραγμάτων και η πρόταση για το Καϊμακλί

Σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους για την επίσκεψη που θα έχει σήμερα και αύριο στην Ιταλία καθώς και το ζήτημα των οδοφραγμάτων προέβη σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στο πλαίσιο του Συνεδρίου «Battlefield ReDEFiNED 2026».

BEST OF TOTHEMAONLINE