ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Που ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ η κίνηση Παπασταύρου για τα ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ…

Που ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ η κίνηση Παπασταύρου για τα ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ…

Βγήκαν διάφορες πληροφορίες στον αέρα, στη διάρκεια της χθεσινής μέρας, για τα τηλεοπτικά της Ομόνοιας. 

Βασικά ο ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής Ομόνοιας Σταύρος Παπασταύρου, προσπαθεί να «διορθώσει» μια μη συμφέρουσα συμφωνία που έκανε η διοίκηση Αντώνη Τζιωνή με την Prime Tel πριν δυο περίπου χρόνια. Oι πληροφορίες τότε έλεγαν, ότι, το deal έκλεισε στα 8,5 εκατομμύρια για νέο πενταετές συμβόλαιο (δηλαδή 1,7 ετησίως) από το 2019 έως το 2024. 

Στις 23 Ιουνίου 2017 είχε βγάλει τη φωτογραφία που βλέπετε παρακάτω με τον CEO της συνδρομητικής πλατφόρμας Ερμή Στεφάνου, ο πρώην πρόεδρος του τριφυλλιού. 

Μέχρι το 2024 θα πάνε μαζί Ομόνοια και Primetel

Οι χθεσινές πληροφορίες δεν βγήκαν τυχαία. Μαθαίνοντας προφανώς ο Σταύρος Παπασταύρου, ότι η άλλη μεγάλη ομάδα της Λευκωσίας ο ΑΠΟΕΛ, θα λαμβάνει από την Cablenet ένα ποσό γύρω στα 3 εκατομμύρια ετησίως, είναι φυσιολογικό να… ενεργοποιηθεί για να πάρουν περισσότερα λεφτά από τα τηλεοπτικά δικαιώματα. 

Έχει γραφτεί πως στη συμφωνία με την Prime Tel, υπάρχει συγκεκριμένος όρος, που δίδει το δικαίωμα στην Ομόνοια τερματίσει μονομερώς το συμβόλαιο (από το 2019-24) με την Prime Tel, ωστόσο η εν λόγω πληροφορία δεν ισχύει.

Βγαίνει πάντως, ότι η διοίκηση των πρασίνων ενημέρωσε τη διεύθυνση της Prime Tel, ότι δεν είναι ικανοποιημένοι με κάποιους όρους της συμφωνίας, ζητώντας διαφοροποίηση τους. 

Την ίδια στιγμή χτύπησαν την πόρτα της Cyta, για να δουν τις προθέσεις τους. Aπό τη Cyta δεν είναι αρνητικοί να βάλουν κάτω από την ομπρέλα τους την Ομόνοια, με δεδομένο ότι χάνουν από το προσεχές Καλοκαίρι τον ΑΠΟΕΛ και την Ανόρθωση.

Σε μια διερεύνηση που κάναμε, μιλώντας με πηγές κοντά στο Δ.Σ. του Ημικρατικού Οργανισμού, μας λέχθηκε ότι δεν έχουν κάμει ακόμα συγκεκριμένη οικονομική πρόταση στην Ομόνοια. Θα τον πράξουν μόνο, αν η Ομόνοια, σπάσει το συμβόλαιο της με την Prime Tel. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top