ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ- ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΤΗ: Ένα απέραντο γλέντι ολόκληρη η πόλη- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ- ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΤΗ: Ένα απέραντο γλέντι ολόκληρη η πόλη- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ένα απέραντο γλέντι στήθηκε από το πρωί της Πέμπτης (28/2) στη συμπρωτεύουσα, με τους Λεμεσιανούς να τιμούν την Τσικνοπέμπτη με μουσική, χορούς, ποτό και φαγητό αλλά και τις καρναβαλίστηκες τους αμφιέσεις.

Μιλώντας στο ThemaOnline ο Δήμαρχος Λεμεσού, Νίκος Νικολαΐδης, από την Πλατεία Σαριπόλου όπου ήταν και το επίκεντρο του γλεντιού, ανέφερε ότι η Λεμεσός σήμερα είναι ένα απέραντο γλέντι.

 

Παρόν στο γλέντι της Σαριπόλου και ο Βουλευτής του Δημοκρατικού Συναγερμού στη Λεμεσό, Ευθήμιος Δίπλαρος, που μιλώντας στην ιστοσελίδα μας αναφέρθηκε σε Λεμεσιανό γλέντι που μόνο οι Λεμεσιανοί ξέρουν να στήνουν.

Φυσικά και δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν από το γλέντι της Τσικνοπέμπτης το ζεύγος Χριστάκης και Ζήνα Μαχαλεκκίδη, το Βασιλικό ζεύγος του Καρναβαλιού του 2017.

Χιλιάδες κόσμου, βρέθηκαν στο κέντρο της Λεμεσού από νωρίς το πρωί, ντυμένοι καρναβαλίστικα για να τιμήσουν την ημέρα.

Το γλέντι στη Λεμεσό θα συνεχιστεί μέχρι και το βράδυ, αφού στις 19:00 στην Πλατεία Διοικητηρίου στην οδό Ανεξαρτησίας, όπου θα στεφθούν οι Βασίλισσες της Χαράς και της Τρέλας, που ενσαρκώνουν οι καρναβαλίστριες Μόνικα Πιερίδου και η Μαρία Νικολαϊδη Αφάμη.

Χρίστος Ζήνωνος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top