ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ – ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Υπό κάλυψη αστυνομικοί αγόραζαν ναρκωτικά – Τον «έδωσαν» πελάτες του

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ – ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Υπό κάλυψη αστυνομικοί αγόραζαν ναρκωτικά – Τον «έδωσαν» πελάτες του

Υπό κάλυψη αστυνομικοί αγόραζαν ναρκωτικά από τον 27χρονο, με χαρτονομίσματα που ήταν σημαδεμένα, ενώ πρόσωπα που μετέβησαν στην οικία του υπόπτου στην Ανθούπολη, σε θεληματικές τους καταθέσεις ανάφεραν ότι προμηθεύτηκαν ναρκωτικά από αυτόν.

Της Γεωργίας Παππούτα

Σε δύο περιπτώσεις, μέλη της ΥΚΑΝ έθεσαν υπό παρακολούθηση την οικία του 27χρονου στην Ανθούπολη. Και στις δύο περιπτώσεις, διαφορετικά οχήματα θεάθηκαν να σταθμεύουν έξω από την οικία και όταν αναχώρησαν, ανακόπηκαν για έλεγχο.

Κατά τον έλεγχο στα οχήματα, και στις δύο περιπτώσεις, εντοπίστηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών (σ.σ. κοκαΐνης) και οι επιβαίνοντες στα οχήματα, συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα.  Οι συλληφθέντες, σε θεληματικές τους καταθέσεις, ανέφεραν ότι την ποσότητα ναρκωτικών που είχαν στην κατοχή τους, την είχαν προμηθευτεί από τον 27χρονο.

Στις 25 Φεβρουαρίου, υπό κάλυψη αστυνομικός μετέβηκε στην οικία του 27χρονου και αγόρασε τέσσερα νάιλον σακουλάκια των 0,15γρ κοκαΐνης για το ποσό των 80 ευρώ. Τα χαρτονομίσματα των20 ευρώ που δόθηκαν στον ύποπτο, είχαν φωτοτυπηθεί προηγουμένως.

Στις 28 Φεβρουαρίου, μετέβη εκ νέου στην οικία του 27χρονου υπό κάλυψη αστυνομικός ο οποίος αυτή τη φορά προμηθεύτηκε κοκαΐνη βάρους 0,8γρ για το ποσό των 80 ευρώ. Και σε αυτή την περίπτωση τα χαρτονομίσματα φωτοτυπήθηκαν προηγουμένως.

Την ίδια ημέρα, και μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας, εισήλθαν στην οικία του υπόπτου δυνάμει δικαστικού εντάλματος και συνέλαβαν τον 27χρονο.

Όταν του εξηγήθηκαν οι λόγοι σύλληψής του αυτός απάντησε: «Δεν ξέρω έτσι πράμα».

Σημειώνεται ότι ο 27χρονος την Παρασκευή (1/3) παρουσιάστηκε ενώπιον δικαστηρίου, όπου εγκρίθηκε το αίτημα της Αστυνομίας για 8ημερη προσωποκράτησή του.

Ο 27χρονος δεν έφερε ένσταση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Μεγάλη Πέμπτη: Οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα σε κάθε Ορθόδοξη Εκκλησία για την Σταύρωση του Θεανθρώπου

Κάτι ψήθηκε στο «Τ»: Η κα Ανδρούλα μας μαθαίνει τα μυστικά της φλαούνας – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Χρύσω Λέφου αποκαλύπτει στο «Τ» πως να βάψεις τα πιο όμορφα αυγά - Το έθιμο, οι εκδοχές και οι συμβολισμοί

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»



Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο μεταβαίνει την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με την Πρόεδρο της ΕΥρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, προκειμένου να συζητήσουν τρόπους παροχής πολιτικής και οικονομικής στήριξης στη χώρα από την ΕΕ και την αποτελεσματική διαχείριση του μεταναστευτικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top