ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κέρκεζ: «Πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι σήμερα – Δεν είμαστε τυχαία στην 3η θέση»

Κέρκεζ: «Πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι σήμερα – Δεν είμαστε τυχαία στην 3η θέση»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο «ΑΕΚ Αρένα», μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΚ και την ΑΕΛ, ο προπονητής της Λεμεσιανής ομάδας, Ντούσαν Κέρκεζ.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στο συνάδελφο και την ομάδα του για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για τον κόσμο που το είδε από το γήπεδο και την τηλεόραση. Πολλές ευκαιρίες, καλός ρυθμός, πρέπει να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι από το παιχνίδι.

Στο τελευταίο ματς απέναντι στην Ομόνοια, είπα ότι ήταν μία κακή μέρα για εμάς και κάποιοι δυσανασχέτησαν. Σήμερα φάνηκε ότι ήταν αλήθεια. Δείξαμε ότι είμαστε μία ομάδα όπως πρέπει να είμαστε.

Δείξαμε πως πρέπει να παίζουμε και εκτός και εντός έδρας. Ειδικά στην «Αρένα» απέναντι στην ΑΕΚ, δεν είναι εύκολο να παίξεις καλό ποδόσφαιρο. Δείξαμε όμως ότι έχουμε ποιότητα και ότι δεν είμαστε τυχαία στην 3η θέση.

Ήταν απλά ένα παιχνίδι σήμερα και έχουμε άλλα εννέα. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους. Σήμερα χάσαμε, ίσως την επόμενη εβδομάδα να κερδίσουμε. Θα δούμε πως θα πάμε.

Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου και πρέπει να συνεχίσουν έτσι. Ευχαριστώ τον κόσμο μας που ήρθε εδώ και μας στήριξε».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μοτοσικλέτες: Πόσα κοστίζει το ΜΟΤ και που γίνεται ο έλεγχος - Το πρόστιμο και όσα πρέπει να ξέρετε

Πότε θα γίνει η φετινή Πορεία Υπερηφάνειας - Αυξήθηκαν οι επιθέσεις εναντίων των ΛΟΑΤΙ ατόμων; - Όσα αναφέρει στο «Τ» ο Πρόεδρος της Accept ΛΟΑΤΙ

Στο «μικροσκόπιο» και πάλι οι Κεντρικές Φυλακές - Βρήκαν κινητό και κόλλες με ναρκωτικά σε κελί κρατούμενου

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Θα κινήσει διαδικασίες ο Αρχιεπίσκοπος κατά συνοδικών;

Silia Kapsis: Απάντησε στον πατέρα της που είπε ότι αναγκάστηκε να φύγει από τη ζωή της - «Ξέρω την αλήθεια»



Πυρ ομαδόν κομμάτων κατά ΕΛΑΜ - Το μεταναστευτικό στη μάχη των εντυπώσεων

Πυρ ομαδόν κομμάτων κατά ΕΛΑΜ - Το μεταναστευτικό στη μάχη των εντυπώσεων

Ενώ πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές, τα κόμματα ρίχνονται με τα μούτρα στην τελική ευθεία, σε μία προσπάθεια να κερδίσουν όσες περισσότερες ψήφους, αλλά και τις εντυπώσεις. Γνωρίζοντας πολύ καλά μέσα από τις δημοσκοπήσεις τι θέλουν οι Κύπριοι ψηφοφόροι, θέτουν ως προτεραιότητα σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top