Συμμετοχή Υφυπουργείου Τουρισμού στη μεγάλη έκθεση ΙΤΒ Βερολίνου

Συμμετοχή Υφυπουργείου Τουρισμού στη μεγάλη έκθεση ΙΤΒ Βερολίνου

Στο Βερολίνο θα βρίσκεται αυτή την εβδομάδα αντιπροσωπεία του Υφυπουργείου Τουρισμού, με επικεφαλής τον Υφυπουργό Τουρισμού κ. Σάββα Περδίο, για να συμμετάσχει στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ITB (Internationale Tourismus-Börse Berlin), η οποία αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα ετήσια γεγονότα στον τομέα του τουρισμού.

Η Γερμανία αποτελεί αγορά ψηλής προτεραιότητας για την Κύπρο και με βάση το γεγονός αυτό θα γίνουν στοχευμένες ενέργειες και συντονισμένες προσπάθειες για την ανάπτυξη της. Ειδικότερα, στα πλαίσια της έκθεσης, έχουν διευθετηθεί συναντήσεις με ηγετικά στελέχη τουριστικών οργανισμών της Γερμανίας, καθώς και με εκπροσώπους αεροπορικών εταιριών που έχουν ως βάση τη Γερμανία.

Οι συναντήσεις θα εστιάσουν στην περαιτέρω αύξηση των εισροών επισκεπτών από τη Γερμανική αγορά. Θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην προσέλκυση ομάδων τουριστών (π.χ. ηλικίας 50 ετών και άνω), όπως έχουν καθοριστεί στην Εθνική Στρατηγική Τουρισμού, οι βασικοί άξονες της οποίας έχουν δημοσιοποιηθεί πρόσφατα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Για «προσβολή» των Τουρκοκυπρίων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη με τις δηλώσεις του σε σχέση με την υπόθεση παράνομης κράτησης των 5 Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα, κάνει λόγο ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE